Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:18 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gabriel Ciobanu, candidatul USR pentru Primăria comunei Agigea

ro

29 Feb, 2024 12:27 1616 Marime text
 

 Adunarea Generală a USR Agigea a decis prin vot, în data de 28.02.2024, ca președintele filialei, Gabriel Ciobanu, să își asume candidatura la funcția de primar în cadrul scrutinului electoral din acest an.

Stelian Ion, președinte USR Constanța:

„Gabriel Ciobanu cunoaște foarte bine comunitatea, nevoile și așteptările oamenilor din Agigea. În 2020, a fost ales consilier local, dar primarul PSD Maricel Cîrjaliu nu a ținut cont de voința oamenilor și, până la urmă, Consiliul Local a fost dizolvat. Gabriel Ciobanu duce o luptă asiduă împotriva abuzurilor primarului și ale grupului de interese din jurul acestuia. În același timp, colegul nostru a acționat constant pentru a îmbunătăți viața oamenilor din Agigea și a fost întotdeauna de partea celor care au de suferit de pe urma deciziilor iraționale și abuzive ale primarului Cîrjaliu”.

Candidatul USR pentru Primăria Comunei Agigea este pregătit să coordoneze administrația locală în interesul locuitorilor.

Gabriel Ciobanu:

„Agigea se sufocă de atâta nedreptate, oamenii sunt disprețuiți și problemele lor sunt ignorate de primarul PSD, care ține comuna captivă propriilor interese. De aproape patru ani, vedem zi de zi cum primarul nu lucrează în interesul cetățenilor, ci al familiei sale și al apropiaților lui politici.

Agigea avea alocat un buget consistent, banii sunt cheltuiți, dar în comună și în localitatea Lazu nu au fost făcute deloc investiții. Proprietatea primarului este în schimb asfaltată, în curtea lui este gospodar. M-am implicat cu toată energia pentru a schimba Agigea și viața locuitorilor, în ciuda faptului că primarul mi-a interzis, în mod ilegal, să mai particip la decizii.

Cred cu tărie că un primar trebuie să asculte cetățenii și să rezolve problemele localității. La alegeri nu se dă un vot pentru a sifona banii publici, ci pentru a investi în Agigea, pentru a moderniza comuna. Numai așa poți să îi ajuți pe oameni și să le îmbunătățești viața”.


Gabriel Ciobanu a amenajat și primul parc de Crăciun din istoria comunei Agigea

Gabriel Ciobanu s-a implicat activ în viața comunității și, încă din 2021, a demarat periodic o serie de acțiuni de ecologizare în parcurile din Agigea și Lazu, intervenții de dezinsecție în spațiile publice și a înregistrat la Primărie o parte din proiectele asumate în campania electorală din 2020.

De asemenea, tot pe cont propriu, Gabriel a amenajat și primul parc de Crăciun din istoria comunei Agigea.

Obiectivele principale ale lui Gabriel Ciobanu reprezintă aspecte pe care actuala administrație le-a ignorat cu desăvârșire, cum ar fi realizarea infrastructurilor rutiere în Agigea și Lazu, realizarea infrastructurii de utilități și, nu în ultimul rând, transparența în administrarea banului public. Îmbunătățirea calității vieții locuitorilor din Agigea și Lazu, precum și reacția promptă la problemele lor sunt obiective ce fac parte din planul pentru o primărie ce va funcționa în interesul cetățenilor.


Citește și:

Deputatul USR Constanța, Stelian Ion“Procurorul șef Marius Voineag trebuie să plece din fruntea DNA!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii