Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:47 23 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Semiran Abdurefi, candidatul USR pentru Primăria Mangalia

ro

06 Mar, 2024 13:48 1858 Marime text

Adunarea Generală a USR Mangalia a decis prin vot, în data de 05.03.2024, ca președintele filialei, Semiran Abdurefi, să își asume candidatura la funcția de primar în cadrul scrutinului electoral din acest an.

Stelian Ion, președinte USR Constanța:

„Semiran este unul dintre cei mai activi și implicați membri din USR. Un om care, de-a lungul anilor, nu a făcut altceva decât să demonstreze că își dorește o comunitate orientată spre viitor, scăpată din ghearele politicienilor-imobiliari. Datorită demersurilor lui Semiran Abdurefi, la Mangalia au fost scoase la suprafață multe ilegalități care au în spate interese imobiliare. Semiran a demascat construcțiile ilegale de pe faleză și acțiunile ilegale de defrișare a Pădurii Comorova. Ei îi datorăm inițiativa cetățenească, care a strâns peste 2.000 de semnături, în urma căreia administrația locală a oprit defrișările.
 
O voce puternică în spațiul public, Semiran s-a luat la trântă cu o adevărată camarilă imobiliară și a căutat să arate că potențialul Mangaliei este imens și că cetățenii merită condiții mai bune de trai, că pot avea un oraș european. Semiran este omul potrivit pentru a duce Mangalia în această direcție și va avea parte de tot sprijinul meu“.


În calitate de consilier județean din partea USR, Semiran Abdurefi a susținut proiecte prin care locuitorii din Hagieni beneficiază acum de transport public în comun, iar cei din Limanu au rute directe spre Mangalia. De asemenea, a făcut demersuri pentru repararea drumului alternativ Limanu - Mangalia, ce urmează să fie asfaltat, și iluminatul podului de pe Drumul Național 39.

Semiran Abdurefi:


„În 2018 am intrat în politică pentru Mangalia, deoarece eu cred că mai există speranță și că putem schimba lucrurile în bine. Acum, în 2024, cred același lucru. Nu am renunțat la luptă! Obiectivul meu principal îl reprezintă modernizarea municipiului nostru și crearea unei administrații care să lucreze în interesul oamenilor.

Îmi doresc să readucem încrederea în actul politic, să oprim jaful din administrația publică și să ne construim viitorul!
 
Între timp, împreună cu colegii mei din USR, avem ca scop concretizarea unor proiecte importante pentru județ precum: microbuze electrice pentru 25 de școli din județ, biletul unic pentru unitățile muzeale din subordinea Consiliul Județean, adăpostul județean de animale, centrul de colectare legume, plantarea de păduri urbane, perdele forestiere de protecție de-a lungul drumurilor județene, registrul monumentelor, pista EuroVelo 6 și trenul metropolitan.“Citește și:

Abdurefi Semiran, consilier județean la Consiliul Județean Constanța. Averea și intersele (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii