Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:41 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Editorial Schimbarea la față a orașului! Doar în campanie electorală și doar pe hârtie

ro

26 Jan, 2024 17:00 899 Marime text


Tare mult îmi mai plac campaniile electorale!
 
Sunt momente în care, raportându-mă strict la platformele electorale, la promisiunile și viziunile candidaților pentru bătrâna noastră urbe și la „zăhărelul electoral“, am senzația că aș trăi în cine știe ce țară civilizată.
 
Apar ca ciupercile peste noapte, în broșurile de campanie: parcuri peste parcuri, parcări și locuri de joacă, școli reabilitate și câte și mai câte, o bucurie să trăiesc într-un oraș cu adevărat european!
 
Desigur, doar pe hârtie și doar cât durează să punem ștampila de vot. Ulterior, trec alți trei ani în care, firește, nu se poate realiza nimic din ce s-a propus, din diverse motive.
 
Abia aștept să-i văd pe candidați cum se zbat pentru binele orașului, cum încep să deschidă ochii și urechile la problemele cetățenilor, cum încep să poată fi abordabili, căci trebuie să lase, desigur, impresia că sunt „unii dintre noi“.
 
Spitale, clinici, pasarele de trecere pentru pietoni peste calea ferată, șosele reabilitate și locuri de parcare, abia aștept să văd cum se înghesuie toate, grație programelor virtuale, în broșurile electorale.
 
În ce mă privește, fără să greșesc, pot afirma că, iată, o dată la patru ani, locuiesc într-un oraș cu largi perspective de dezvoltare.
 
Ce vis frumos! Și somn ușor până la următoarea campanie!
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Primăria Constanța
Licitație pentru închiererea unui spațiu pentru depozitarea materialelor folosite în alegerile din 2024

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii