Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:01 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Volei Echipa de speranțe a CSM Constanța a câștigat toate meciurile, fără set pierdut, la turneul de la Cernavodă

ro

04 Feb, 2023 16:06 2716 Marime text

 
  • Participante la meciul cadetelor cu Juvenil Brașov din deplasare, o parte dintre componentele lotului de speranțe au avut numai câteva ore de odihnă până la meciurile de la Cernavodă.
 
Un turneul de volei pentru fete, la categoria speranțe, s-a disputat la Cernavodă, participând patru echipe: Axiopolis Cernavodă, CSM Constanța, CS Medgidia și CSS1 Constanța.
 
CSM Constanța (antrenoare, Bianca Ioana Cojocaru și Vanesa Deșliu) au câștigat toate meciurile în număr minim de seturi: 3-0 cu CSS1 Constanța (25-10, 25-16, 25-17), 3-0 cu Axiopolis Cernavodă (28-26, 25-23, 25-23) și 3-0 cu CS Medgidia (25-23, 25-22, 25-22).
 
„Speranțele s-au impus în turneul de la Cernavodă în toate meciurile fără să piardă set. CSM Constanța continuă evoluția bună în Campionatul Național al Speranțelor. Fetele s-au impus cu CSȘ1 Constanța, Axiopolis Cernavodă și CS Medgidia. Cu o parte dintre speranțe prezente la meciul cadetelor de la Juvenil Brașov din deplasare, echipa nu a fost lipsită de peripeții, fetele rămânând blocate în trafic pe Valea Prahovei, la întoarcere. Astfel, o parte dintre componentele lotului de speranțe au avut numai câteva ore de odihnă până la meciurile de la Cernavodă. Chiar și așa, fetele au prestat un volei eficient, impunându-se în toate partidele, ultimele două meciuri fiind și cele mai strânse ca scor“, este mesajul CSM Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța)
 
Citește și:
 
CSM Constanța
De ziua ei, antrenoarea Bianca Ioana Cojocaru a primit cel mai frumos cadou din partea voleibalistelor (GALERIE FOTO)

 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii