Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:32 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andra Georgiana Vasile, fost adjunct al Parchetului Tribunalului Constanța, pe cale să devină șeful Biroului de combatere a traficului de droguri din DIICOT

ro

22 Apr, 2024 17:00 713 Marime text
  • Andra Georgiana Vasile a asigurat funcția de adjunct al PT Constanța din anul 2017, inițial fiind delegată în funcția de conducere, iar ulterior fiind numită prim-procuror adjunct al Parchetului Tribunalului Constanța, prin decizia CSM.
Andra Georgiana Vasile, fostul prim-procuror adjunct al Parchetului Tribunalului Constanța, ar putea deveni noul șef al Biroului de combatere a traficului de droguri din DIICOT!
 
Secția pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii va analiza în cadrul ședinței de mâine, 23 aprilie 2024, propunerea de delegare a magistratului constănțean în funcția de șef al Biroului de combatere a traficului de narcotice.
 
Amintim, în toamna 2023, Andra Georgiana Vasile a fost declarată admisă la interviul pentru DIICOT, în prezent desfășurându-și activitatea în cadrul DIICOT – Serviciul Teritorial Constanța.
 
Andra Georgiana Vasile a asigurat funcția de adjunct al PT Constanța din anul 2017, inițial fiind delegată în funcția de conducere, iar ulterior fiind numită prim-procuror adjunct al Parchetului Tribunalului Constanța, prin decizia CSM.
 
Propunerea de delegare în funcția de conducere din DIICOT va fi analizată în cadrul ședinței de marți, 23 aprilie 2024, a Secției pentru Procurori din CSM.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
DIICOT își mărește forțele cu procurori din Constanța! Cine sunt noii luptători anti-mafia!
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii