Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:17 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Înotătorii de la CSM Constanța, la înălțime și în ultima zi a Campionatului Național (GALERIE FOTO)

ro

22 Apr, 2024 15:22 594 Marime text
 
S-au încheiat întrecerile Campionatelor Naţionale de înot de la Otopeni, iar în ultima zi tinerii înotători de la CSM Constanța au câștigat noi medalii.
 
Titluri naționale au câștigat: Tudor Iordache la 200 m spate (juniori), Eva Paraschiv la 100 m fluture (tineret).
 
Și-au adjudecat medalii de argint: Eva Paraschiv la 100 m fluture (seniori), ștafeta 4x100 m mixt (tineret) Rebecca Diaconescu/Brigitta Vass/Eva Paraschiv/Ana Grosu.
 
Pe treapta a treia a podiumului, cu medalii de bronz. sunt: Rebecca Diaconescu la 200 m spate (seniori, tineret), Tudor Iordache la 200 m spate (tineret), Andrei Iaschiu la 1500 m liber (tineret), ștafeta 4x100 m mixt (juniori) Maria Popa/Tamara Lospa/Maria Maxim/Maya Ionescu,
ștafeta 4x100 m mixt (seniori) Rebecca Diaconescu/Brigitta Vass/Eva Paraschiv/Ana Grosu.
 
Rezultate remarcabile pentru Rebecca Diaconescu, autoarea celei mai bune performanțe din concurs la seniori și tineret, cu 845 de puncte, și Patrick Dinu, care a realizat a treia performanță din concurs la seniori, cu 869 de puncte.
 

O competiție încheiată cu brio de înotătorii de la CSM Constanța, care și-au confirmat încă o dată valoarea prin rezultate deosebite. Hai Constanța!, este mesajul CSM Constanța.

 
Antrenorii înotătorilor de la CSM Constanța sunt: Răzvan Florea, Claudiu Radu, Lorena Diaconescu, Eduard Câșlaru, Oussama Rebay și Andrei Ene.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța înot)
 
Citește și:


Înotătorii de la CSM Constanța adună medalii la Campionatul Național (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii