Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:03 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adevărul de seară Soprana Daniela Vlădescu „Mazăre trebuie tras la răspundere pentru că a lăsat să se ruineze Cazinoul, cheltuind bani pe dansatoare braziliene de duzină!“

ro

20 Jul, 2011 11:45 834 Marime text

Oamenii de cultură din Constanţa reacţionează cu privire la propunerea primarului Mazăre de a scoate la vânzare Cazinoul Constanţa. Soprana Daniela Vlădescu, directorul Teatrului de Operă şi Balet Oleg Danovski, a postat astăzi pe pagina de Facebook un comentariu acid la adresa edilului.

„Această minunată clădire nu este doar un simbol al distracţiilor şi al jocurilor de noroc. Este simbolul Constanţei de mult apuse, cu civilizaţie, bune maniere, rafinament, toate aceste trăsături fiind negate, aproape interzise de conducerea oraşului şi a judeţului. Problema este greşit pusă de către domnul Mazăre. Nu el trebuie să întrebe (retoric) ce se face cu Cazinoul. El trebuie să fie tras la raspundere că a lasat în cei aproape 12 ani să decadă şi să se ruineze un simbol, cheltuind câte 360.000 de euro în fiecare vară pe nişte dansatoare braziliene şi argentiniene DE DUZINĂ!", scrie cunoscuta artistă. „Dragi constănţeni, întrebaţi-l pe domnul Mazăre de ce a lăsat să se întâmple aşa ceva!", este îndemnul sopranei Daniela Vlădescu.

Primarul Radu Mazăre a anunţat acum două luni că intenţionează să vândă Cazinoul Cazinoul Constanţa, după ce investitorii israelieni au renunţat la contractual de concesiune. „Vreau să scot la mezat această fată urâtă şi bătrână", a spus edilul. Propunerea se afla pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Local de săptămâna trecută, dar a fost retrasă, iar edilul a anunţat că va lăsa constănţenii să decidă soarta Cazinoului.

http://www.adevarul.ro/locale/constanta/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii