Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:38 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fost jandarm din cadrul IJJ Constanța cercetat pentru fals în declarații. Ce nereguli au fost constatate de ANI

ro

14 Apr, 2022 10:22 1596 Marime text
JandarmAgenția Națională de Integritate a constatat indicii referitoare la săvârșirea infracțiunii de fals în declarații sau existența unor diferențe nejustificate între averea dobândită și veniturile realizate, în cazul unui fost cadru militar cu funcție de conducere (comandant pluton) în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean „Mihail Kogălniceanu” Constanța. 

Potrivit unui comunicat al ANI, în cazul lui Adrian Oprea, fost Cadru militar cu funcție de conducere (comandant pluton) în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean „Mihail Kogălniceanu” Constanța a fost sesizat Parchetul. 

„Agenția Națională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție cu privire la existența indiciilor referitoare la săvârșirea de către OPREA ADRIAN a infracțiunii de fals în declarații, prevăzută de art. 326 din Codul Penal, întrucât nu a declarat veniturile încasate din jocuri de noroc în cuantum 42.110 Lei, în declarațiile de avere depuse în perioada exercitării funcției publice“ - se mai arată într-un comunicat al ANI.


Agenția Națională de Integritate își exercită atribuțiile cu respectarea principiilor legalității, confidențialității, imparțialității, independenței operaționale, celerității, bunei administrări, precum și al dreptului la apărare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii