Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:30 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amenzi de peste 7.000 lei, aplicate de jandarmii din Tulcea în acest sfârșit de săptămână!

ro

18 Mar, 2024 14:27 525 Marime text

29 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 7.000 lei au fost aplicate de jandarmii din Tulcea în acest sfârșit de săptămână! 
 
Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea au acţionat zilnic, în mod independent, dar şi în sistem integrat cu Poliţia, pentru asigurarea şi menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică.
În această perioadă, jandarmii au aplicat 29 sancţiuni contravenţionale, dintre care 9 avertismente, valoarea amenzilor fiind de peste 7.000 lei.
 
13 sancțiuni contravenționale, dintre care 7 avertismente au fost aplicate pentru pescuitul recreativ al oricăror specii de pești sub dimensiunile minime legale și neprezentarea permisului.
 
15 sancțiuni contravenționale, dintre care 2 avertismente au fost aplicate pentru următoarele fapte: proferarea de injurii în spațiul public, tulburarea ordinii și liniștii publice, refuzul de a furniza date pentru stabilirea identității, consum de alcool în spațiul public și alarmarea forțelor de ordine prin solicitarea intervenției la fața locului, fără motiv întemeiat, transmite IJJ Tulcea. 
 
O sancțiune contravențională a fost aplicată pentru deținerea de materiale lemnoase fără documente care să ateste îndeplinirea condițiilor cu privire la legalitatea provenienței acestora.
 
De asemenea, jandarmii tulceni au constatat în mod independent două fapte de natură penală (braconajul piscicol și distrugerea) și au acordat sprijin la constatarea a șase infracțiuni (lovirea sau alte violențe și furtul) pe timpul misiunilor executate în cooperare cu Poliția, în sistem integrat prin patrule mixte, a mai punctat sursa citată. 


Citește și:

Pescuitul cu unelte neautorizate, una dintre faptele sancționate de jandarmii din Tulcea în weekend
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii