Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:49 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averea și interesele lui Daniel Mihai Ferencz, inspector șef I la Unitatea Militară 0406 – Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța

ro

12 Dec, 2023 15:12 1935 Marime text
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale inspectorului șef I la Unitatea Militară 0406 – Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța, Daniel Mihai Ferencz.
 
Conform declarației de avere, deține, din 2016, alături de soție, un teren intravilan de 849 mp, achiziționat la Mihail Kogălniceanu, județul Constanța. Totodată, mai deține un apartament de 76 mp, la Constanța, cumpărat în 2003, cât și o casă de 120 mp, la Mihail Kogălniceanu, construită în anul 2016.
 
Ca vehicule, deține o Dacia Duster fabricată în 2020, și o remorcă temared fabricate în 2019. Are două credite contractate la Unicredit Bank, unul scadent în 2040, cu o valoare de 177.520 lei și unul scadent în 2044, cu o valoare de 251.500 lei.
 
Ca venituri, Daniel Mihai Ferencz are salariul anonimizat de la IJJ Constanța. Soția a încasat de la Direcția Generală Reagională a Finanțelor Publice Galați un venit de 98.028 lei. De la Autoritate Teritorială de Ordine Publică Constanța, Daniel Mihai Ferencz a mai menționat o indemnizație de 23.376 lei. Pentru copii, este specificată alocația de 2.430 lei pentru unul din copii, și suma de 2.916 lei pentru celălalt copil.
 
Conform declarației de interese, este membru în Asociația Internațională a Polițiștilor, la Asociația Sportivă Jandarmii Dobrogea, în Comitetul de Sprijin pentru Bătrâni, la Asociația FSP Ghica, cât și la Asociația Capela Jandarmeriei Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale lui Daniel Mihai Ferencz.


Citește și: 
Prim adjunctul inspectorului șef al IJJ Constanța, colonel Leontin Rădulescu deține o casă și un apartament (DOCUMENTE)
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii