Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:26 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Brăila Acțiuni pentru siguranța cetățenilor

ro

10 Jan, 2024 15:30 433 Marime text
89.011 din 10.01.2024
 
 
ACȚIUNILE POLIȚIȘTILOR PENTRU SIGURANȚA CETĂȚEANULUI
 
 
Poliţiştii brăileni acţionează, permanent, în municipiu şi judeţ, în mod activ și implicat în misiuni preventive de depistare a factorilor criminogeni care pot pune în pericol siguranța noastră și a comunității!
 
Ieri, 9 ianuarie a.c., în cadrul acțiunii BLOCADA, desfășurată în sistem integrat, polițiștii și jandarmii au desfășurat 11 acțiuni și razii pentru prevenirea și descurajarea faptelor comise cu violență, a situațiilor de risc și pentru combaterea consumului de droguri.
 
Acțiunile desfășurate au fost menite să identifice și să abordeze în mod eficient orice potențială amenințare pentru siguranța societății, intervenindu-se la 25 de evenimente, 17 dintre acestea fiind sesizate prin apel SNUAU 112.
 
Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 72 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 29.830 de lei, iar ca măsură complementară aceștia au reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 10 permise de conducere și au ridicat 2 certificate de înmatriculare.
 
Pe linie rutieră, s-a acționat pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere cu urmări grave, precum abaterile săvârșite de către conducătorii de biciclete/atelaje hipo, depășirile neregulamentare, nerespectarea regimului legal de viteză și pentru combaterea conducerii de autovehicule, pe drumurile publice, sub influența alcoolului sau a drogurilor.
 
 
**
 
 
Mandat de executare a pedepsei închisorii, pus în aplicare de polițiști
În cursul zilei de ieri, 9 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii.
Astfel, pe raza municipiului Brăila a fost depistat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Brăila, pe numele căruia Judecătoria Brăila a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la o pedeapsă de 4 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.
Acesta a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați.
Polițiștii vor continua să acționeze pe raza județului pentru prevenirea oricăror evenimente rutiere și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică!
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii