Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:23 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tendinţele sezonului Stilul Dana Dina, la Soph Romantic Boutique (galerie foto)

ro

21 Oct, 2011 21:00 8864 Marime text
dana_dina4.jpg„Doamnele şi domnişoarele pot veni la noi şi îşi pot găsi aproape orice, inclusiv un set de ceşcuţe romantice"

Interviu cu Dana Dina, managerul magazinelor Dress Boutique şi Soph Romantic Boutique

Care sunt tendinţele sezonului toamnă-iarnă?

Dintre tendinţele cheie ale sezonului, în materie de culori, cea mai evidentă direcţie vine dinspre paleta de tonuri de roşu, şi aici vorbim despre nuanţele pasionale de stacojiu, burgundy sau purpuriu, pe rochii atât ultrafeminine cât şi costume cu croi masculin. Se poartă roşu şi pe elegant şi pe stilul masculin, care este foarte prezent în acest sezon. Imprimeurile contrastante ale toamnei se impun sub forma bulinelor jucăuşe sau feminine sau variante grafice, inserţiile de catifea pe materiale transparente. Pielea este foarte la modă. Revine moda anilor '60, asta după un sezon în care au predominat tendinţele disco ale anilor '70. Acum a venit momentul să aducem un omagiu stilul anilor '60. Se poartă mantourile cu talia coborâtă, gulerele rotunde, rochiile lungi până la genunchi. În colecţiile marilor designeri găsim şi multe materiale extravagante, în tonuri metalizate, auriu, argintiu, piese strălucitoare, pentru a ieşi cât mai mult în evidenţă. Se mai evidenţiază stilul baroc, contrastele alb şi negru, imprimeurile abstracte, motivele tribale, stilizate, printurile florale, dar pe tonuri tomnatice şi melancolice, rochiile de poveste, blana îmbogăţită cu pene sau cristale strălucitoare...

Dar în ceea ce priveşte încălţămintea, care sunt tendinţele?

La încălţăminte se poartă orice are toc. Nu contează ce fel de toc, înalt să fie, de la 5 cm în sus. Se poartă, evident, şi balerinii, dar şi pantoful stil bărbătesc, dar mai puţin decât în anii trecuţi. Este foarte important tocul, repet, chiar dacă este combinat cu un costum masculin.

Care este tendinţa la Dress Boutique?

La mine în magazin găsim rochiţe pentru orice împrejurare, ţinute de birou, casual, dar şi pentru tot felul de evenimente. Este firesc că şi Dress Boutique ţine cont de tendinţele internaţionale şi atunci culorile predominante sunt cele ale toamnei, care au intrat în trend.

Dacă nu ne plac culorile trend-ului cu ce le putem înlocui?

Combinaţii alb-negru, buline, dungi. Se poartă roşul, este foarte frumos, verdele, dar aceste culori nu stau bine oricui. Se poate încerca bejul, maroul, griul, spre exemplu. Dar să ne întoarcem la tendinţe. Să purtăm auriu, argintiu, pentru că sunt în tendinţe. Tonurile iron sunt în trend. Se poartă în continuare contrastele între culori foarte tari. Putem merge în continuare pe culorile verii, albastru electric cu corai, adaptate pentru fiecare, movul, verdele smarald, nuanţele vegetale în variante metalizate. Ca materiale, se poartă pielea, dantela, catifeaua...

La Dress Boutique nu se vând haine, ci se creează stiluri. Aici găsim rochiţe, bijuterii, pantofi şi poşete...

Noi încercăm că creăm un stil. Doamnele şi domnişoarele pot veni la noi şi îşi pot găsi aproape orice, inclusiv un set de ceşcuţe romantice.

Am văzut că de la stilul Dress Boutique a luat naştere stilul Soph Romantic Boutique.

Nu este tocmai un alt stil. Este acelaşi stil, cel pe care l-am imprimat la Dress Boutique, numai că se numeşte Soph Romantic Boutique. Acesta este cel mai recent proiect al nostru. Am pornit de la faptul că toată lumea apreciază stilul pe care eu l-am adoptat în Constanţa. Este ceva nou şi văd că foarte mulţi clienţi şi nu numai, chiar şi comercianţi, agreează acest stil şi au început să îl adopte, ceea ce nu poate decât să mă bucure, că sunt un trend-setter şi pe această linie. Acest lucru m-a determinat, la cererea clientelor mele, să amenajez un loc special dedicat persoanelor romantice, unde să găsească tot ce ne place nouă, fetelor, o bijuterie, o ceşcuţă de cafea altfel decât găseşti în alte părţi, un cufăr de bijuterii, un dulăpior, piese de mobilier şi, mai nou, pentru că ni se cere consultanţă în amenajări, am hotărât să o acordăm şi am început prin câteva mici colaborări cu diverse persoane care agreează foarte tare acest stil şi vor să şi-l facă prezent în casele lor sau în vieţile lor. Aşa că, pentru clientele noastre şi nu numai, este bine de ştiut că pot veni la Soph Romantic Boutique, unde, aşa cum se întâmplă la Dress Boutique pe parte de vestimentaţie, vor primi consultanţă pentru ceea ce găsesc în magazin. Soph Romantic Boutiqe este deschis de curând, este în prima lui lună de existenţă, iar programul este acelaşi ca şi la Dress Boutique, vecinul său, pentru că cele două magazine sunt lipite, până la ora 19.00, de luni până sâmbătă.

dana_dina3.jpg

Nu prea întâlneşti în Constanţa magazine de acest gen

Exact, este ceva nou, ca şi Dress Boutique, pentru Constanţa, dar chiar şi pentru ţară. În ultima vreme, văd că magazinele încearcă să îşi modeleze un pic aspectul după cel al nostru, ceea ce nu este rău, pentru că asta înseamnă mai mult decât a exista pe piaţă

Se va extinde Dress Boutique?

Dress Boutiqoe are două proiecte pentru viitor, dar vreau să fie o surpriză pe care o voi dezvălui mai târziu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii