Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:43 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegeriparlamentare2020 Dana Dina, candidat PNL pentru Senatul României, vine la ZIUA Electorală

ro

09 Nov, 2020 00:00 4049 Marime text
  • Dana Dina candidează pe lista de candidati la alegerile parlamentare din 6 decembrie pentru un mandate de senator din partea Partidului Național Liberal
  • Este antreprenor, are o afacere pe care o administrează de 13 ani
  • S-a alăturat Partidului Național Liberal pentru că simte că simte că în această echipă poate contribui la o schimbare
  • Despre candidatura la Senat, pe care o consideră onorantă dar și plină de provocare, Dana Dina vorbește marți, 10 noiembrie de la ora 17.00 la ZIUA Electorală


Dana Dina candidează pe lista de candidati la alegerile parlamentare din 6 decembrie pentru un mandate de senator din partea Partidului Național Liberal.
Este antreprenor, are o afacere pe care o administrează de 13 ani.

S-a alăturat Partidului Național Liberal pentru că simte că simte că în această echipă poate contribui la o schimbare, cu “multă păsare și dorință”.
Spune că în PNL a găsit o echipă unită, tânără și ambițioasă, oameni realizați, antreprenori cu afaceri de succes cărora le funcționează business-urile și care nu au interese, contracte cu statul sau gânduri ascunse.

Despre candidatura la Senat, pe care o consideră onorantă dar și plină de provocare, Dana Dina vorbește marți, 10 noiembrie de la ora 17.00 la ZIUA Electorală.
ZIUA Electorală, poate fi urmărită live pe www.ziuaconstanta.ro. dar și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii