Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:42 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Producatorul turc de marmura si onyx, Mesta, a ajuns pe piata constanteana (galerie foto)

ro

12 Oct, 2011 01:00 13215 Marime text
mesta.jpgDeschis în luna octombrie a anului trecut, depozitul de marmură şi onyx al societăţii Mesta Marmură şi Travertin SRL, situat în zona CET, pe bulevardul Aurel Vlaicu nr.125, oferă clienţilor cea mai variată gamă de produse de cea mai bună calitate, importate direct de la fabricile din Turcia.

Chiar dacă a fost inaugurat într-o perioadă în care declinul economic începea să prindă contur, reprezentanţii societăţii nu au ţinut cont de acest aspect şi au apreciat că piaţa constănţeană este una foarte bună pentru promovarea produselor. Importate din Turcia, unde Mesta Travertine & Marble deţine două fabrici şi 15 cariere de marmură, traventin şi onyx, produsele puse la dispoziţia clientului constănţean, şi nu numai, şi-au căpătat deja notorietatea pe plan local, la acest moment fiind distribuite şi în Cluj, Bucureşti şi Ploieşti. „Afacerea începe să meargă, chiar dacă sunt vremuri mai grele. Sperăm că va fi mai bine pe viitor. Societatea noastră este singura de acest gen din regiune", ne-a declarat Gur Ramazan, patronul firmei importatoare.

De pe lista produselor pe care societatea le pune la dispoziţia clienţilor găsim toate tipurile şi modelele de marmură, travertin, granit, onyx, gresie, calcar precum şi alte tipuri de piatră naturală - Yellow Travertine, Classic Travertine, Noce Travertine, Green Travertine, Red Travertine, Beige Marble, Emprador Marble, Rossa Levanto Marble. De asemenea, se pot achiziţiona trepte şi contratrepte, borduri, pavele, mozaic şi obiecte ornamentale.

marmura.jpgDacă afacerea va da roade în oraşul de la malul mării, investitorii turci vor să-şi extindă activitatea şi în alte zone ale ţării în care acum doar distribuie. Oricine doreşte să vadă calitatea produsului înainte de a plasa comanda poate veni la depozitul situat pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 125, in zona CET. Societatea producătoare, cu o experienţă de peste 15 ani în domeniu, utilizează o tehnologie de ultimă generaţie efectuând exporturi în toată lumea şi având în derulare numeroase proiecte internaţionale.

www.mestamarmura.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii