Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:19 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la Primăria Constanța! În ce stadiu sunt lucrările de modernizare a marilor bulevarde din municipiu

ro

11 Jan, 2024 13:03 795 Marime text
Lucrările de modernizare a marilor bulevarde au fost reluate imediat după începerea noului an. Amintim că proiectele au fost etapizate si vor fi decontate pe noua programare 2021- 2027 prin Programul Regional Sud Est.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Constanța, în acest moment proiectul „Îmbunătățirea mobilității în municipiul Constanța, între Gara CFR și stațiunea Mamaia“ este finalizat în proporție de 90%, cel privind „Accesul şi mobilitatea pietonală în zona centrală a municipiului Constanţa“ - 75%, iar „Îmbunătățirea mobilității în municipiul Constanța, zona Bd.1 Mai-Șoseaua Mangaliei“ - 80%.

„Pe bulevardele Al. Lăpușneanu, 1 Decembrie 1918, 1 Mai, Ferdinand și șoseaua Mangaliei mai sunt de realizat lucrări de branșare la sistemul de iluminat public, demolare a stâlpilor vechi de iluminat, ridicare a capacelor de canalizare la nivel, finalizare a marcajelor rutiere, punere în funcțiune a mobilierului urban, dar și diverse remedieri și finisaje. Totodată, sunt în curs de amenajare alveolele pentru trecerile de pietoni, iar în primăvară va fi plantat materialul dendrologic“ - au mai precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

Citește și: 

Atenție șoferi! Se asfaltează intrările pe străzile adicente bulevardului Alexandru Lăpușneanu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii