Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:34 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunț cu privire la întreruperea furnizării agentului termic și apei calde în municipiul Constanța. Iată unde

ro

20 Mar, 2024 14:25 533 Marime text
Sursa foto: Facebook/ Ministerul Dezvoltării






 
  • Chiar dacă până acum au fost schimbate peste 50% dintre conductele care transportă agentul termic în municipiul Constanța, starea avansată de degradare a rețelei vechi încă mai produce pagube și neplăceri constănțenilor care ar trebui să beneficieze de apă caldă și căldură. Ultima avarie însemnată s-a produs seara trecută pe strada Nicolae Iorga, la intersecția cu bulevardul Tomis, potrivit Primăriei Constanța.
 
Prin urmare, nu se poate asigura deocamdată energie termică către următoarele puncte termice: PT 18, 19, 20, 22, 23, 24, 25, 42, 105, 107, 108, 112, 113, 114.

„Echipele de intervenție ale societății Termoficare Constanța SRL au început încă de aseară lucrările de remediere a avariei, care au continuat și astăzi. Lucrătorii estimează că în cursul acestei seri conducta avariată va fi reparată și se va relua funizarea agentului termic către populație. De asemenea, în cel mai scurt timp posibil, carosabilul va fi asfaltat pentru a nu îngreuna circulația autobuzelor și autovehiculelor, mai ales că lucrările se realizează pe prima bandă de circulație”, transmite un comunicat din partea Primăriei Constanța.


Menționăm că acest tronson face parte din Etapa V a proiectului de reabilitare a conductelor din municipiul Constanța pentru care municipalitatea, împreună cu societatea de termoficare au depus la 1 februarie cereri de finanțare pe Fondul de Modernizare.


Citește și
UPDATE. Termoficare Constanța anunță abonații că a finalizat lucrările pe o zonă afectată
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii