Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:58 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța Se lucrează la montarea băncilor și coșurilor de gunoi pe bulevardele Alexandru Lăpușneanu, 1 Decembrie 1918, 1 Mai și șoseaua Mangaliei

ro

01 Mar, 2024 13:19 642 Marime text
Sursa foto: Primăria Constanța 
  • În paralel cu proiectele de reabilitare a marilor bulevarde, Primăria Constanța a lucrat intens pentru ca și zonele adiacente să fie reamenajate, venind astfel în completarea lucrărilor derulate cu fonduri europene.
 
Potrivit Primăriei Constanța, s-a lucrat la jardiniere, ziduri de sprijin, coloane, scări, rampe pentru persoanele cu dizabilități, platforme și alei de acces către blocuri, amenajări „care deveniseră o rușine pentru locatari din cauza faptul că erau într-o stare avansată de degradare și căpătaseră un aspect vechi și ponosit”, se arată într-un comunicat remis.
 

„În zona Dacia, Trocadero, pe strada Ștefan cel Mare s-a lucrat în ultima perioadă pentru înfrumusețarea și reabilitarea spațiilor adiacente blocurilor.

 
Pe de altă parte, Serviciul Dotări Urbane montează zilele acestea bănci și coșuri de gunoi pe bulevardele Alexandru Lăpușneanu, 1 Decembrie 1918, 1 Mai, șoseaua Mangaliei. Cele mai multe dintre ele sunt amplasate în zone de recreere cum ar fi piațeta din zona Dacia, proaspăt reabilitată, piațeta din zona ICIL, dar și de-a lungul bulevardelor menționate, mai transmite primăria.
 

„Cu toții ne dorim un oraș curat, prin care să ne plimbăm cu plăcere. Fiecare dintre noi are o responsabilitate în acest sens și poate contribui, în primul rând, păstrându-l așa cum este și având grijă să nu lase urme pe unde trece. Facem din nou apel la constănțeni să păstreze în condiții bune mobilierul urban și zonele reabilitate și să nu mai arunce gunoiul decât în locurile special amenajate. Să nu uităm că toate acestea sunt realizate cu banii noștri, ai constănțenilor”, se precizează în comunicat.
 

 
 Citește și
Se lucrează în zona Dacia, în municipiul Constanța (FOTO+VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii