Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:45 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânăr de 18 ani, beat, drogat și fără permis, implicat într-un accident la Timișoara! Incredibil ce alcoolemie avea șoferul

ro

02 Jan, 2024 14:10 679 Marime text
Un tânăr în vârstă de 18 ani, fără permis de conducere a intrat cu mașina în coliziune cu un tramvai, într-o intersecţie de pe un bulevard din Timişoara.

Potrivit IPJ Timiș, din primele informații tânărul era sub influența băuturilor alcoolice și a substanţelor psihoactive. 

În urma impactului cu tramvaiul tânărul a fost rănit, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. 

Din verificările efectuate de poliţişti s-a stabilit că tânărul are permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar în urma testării conducătorului autoturismului cu aparatul din dotare, a rezultat o alcoolemie de 1,39 mg/l în aerul expirat.

„În urma testării cu aparatul din dotare a tânărului de 18 ani de ani au reieşit şi indicii la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive, dar aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, tânărului fiindu-i recoltate probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanţe interzise. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, precum şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa substanţelor psihoactive“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Timiș.

Citește și: 

Scandal pe strada Liliacului din Constanța după accidentul în care a fost implicată o mașină de poliție! Jandarmii, chemați în ajutor (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii