Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:10 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prefabricate Dobrogea, undă verde pentru desființarea clădirilor de pe terenul de pe I.C. Brătianu

ro

30 Dec, 2022 11:59 1235 Marime text


Autoritatea pentru Protecţia Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul societății Prefabricate Dobrogea SRL, care nu trebuie să efectuze procedura de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul dorit.

Este vorba de proiectul DESFIINTARE CONSTRUCTII CORP C1 PANA LA C34”, propus a se realiza in judeţul Constanţa, mun. Constanta, str. I. C. Bratianu nr. 131. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanta din Municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - vineri, între orele 8-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.

Amintim că prin Certificatul de Urbanism 3167, eliberat pe 9 decembrie 2022 de către Primăria Constanța, firma SC Prefabricate Dobrogea SRL a obținut documentul pentru imobilul de pe strada I.C. Brătianu din Constanța.
 
Mai precis, se va construi un magazin comerț cu amănuntul, cabină poartă, punct conexiune electrice, post transformare, copertine , amenajări exterioare, drumuri și platforme, parcaje, lucrări tehnico-edilitare, puț apă, pilon publicitar, panouri de direcționare și reclamă, reclame pe fațadă, împrejmuire teren, amenajare spații verzi, amenajări accesuri, organizare de șantier -lucrări de construire executate în perimetrul zonei ZRCC1. Documentul este valabil 12 luni.

Totodată, Dragoș și Adrian Pavăl a achiziționat aproape 6,6 hectare de teren în zona I.C. Brătianu, municipiul Constanța, de la Somaco Construct, companie care se ocupă cu producția și comercializarea materialelor de construcții, deținută prin grupul Comprest Util de omul de afaceri Grigore Comănescu, potrivit informațiilor obținute de Profit.ro.
 

Prefabricate Dobrogea SRL

 
În anul 2021, firma a raportat 8 salariați, o cifră de afaceri de peste 1,1 milioane lei și o pierdere de 182.181 lei. Firma este fondată în anul 2018 și are sediul social pe strada I.C. Brătianu nr. 131. Asociați sunt Comprest Util SRL -98,82% și Iurin Pancencu – 1,18%. Iurin Pancencu și Grigore Comănescu sunt administratorii companiei.

Despre Comprest Util
 
Potrivit Confidas.ro, Comprest Util a fost înființată în 1994 și are sediul în Constanța, pe strada Interioară 4 nr. 8, ocupându-se de fabricarea betonului. Asociat unic și administrator este Grigore Comănescu, iar Iurin Pancencu este și el administrator.
 
Grigore Comănescu figurează și în Asfalt Dobrogea, Com Util, Prefabricate Dobrogea, Somaco Construct, dar și în Unic Sancom, Dragonul de Apă (radiate) și Comprest Protect (în faliment).
 
Iurin Pancencu figurează și el în aceleași firme și, în plus, numele său se leagă și de Pan Tour Parking și Ana Panasoc, pe care le administrează.
 
La rândul său, Comprest Util este asociatul majoritar, cu 98%, al Prefabricate Dobrogea și Somaco Construct. În 2021, Comprest Util a raportat 165 de angajați, un profit în scădere la 10,22 de milioane de lei (față de cele peste 37 de milioane de lei raportate în 2020), și o cifră de afaceri ce a scăzut la 69,31 de milioane de lei, față de peste 89 de milioane de lei din 2020.

Citește și:

Chițac vrea parc tehnologic. Consiliul Local Constanța votează mâine exercitarea dreptului de preempțiune pentru cumpărarea unui teren. Cine este vânzatorul? (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii