Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:29 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investiții în Constanța Un magazin Dedeman ar urma să fie edificat în municipiu. Terenul, în pregătire (GALERIE FOTO)

ro

31 May, 2023 00:00 12518 Marime text
  • Lucrările de desființare a clădirilor din curtea Somaco sunt în curs de finalizare
  • Pe acel teren ar urma să fie edificat un magazin comercial, iar conform datelor noastre, ar fi vorba de un magazin Dedeman
 
Se lucrează intens sub podul de la IPMC, unde Prefabricate Dobrogea SRL a obținut în februarie 2023 autorizația de construire privind desființarea clădirilor de pe bulevardul I.C. Brătianu nr. 131. 
 
Conform panoului de informare, lucrările au început în martie 2023, însă, la data de 30 mai 2023 se lucra intens la nivelarea terenului. Amintim că prin Certificatul de Urbanism 3167, eliberat pe 9 decembrie 2022 de către Primăria Constanța, firma SC Prefabricate Dobrogea SRL a obținut documentul pentru imobilul de pe strada I.C. Brătianu din Constanța.


 
Mai precis, se va construi un magazin comerț cu amănuntul, cabină poartă, punct conexiune electrice, post transformare, copertine, amenajări exterioare, drumuri și platforme, parcaje, lucrări tehnico-edilitare, puț apă, pilon publicitar, panouri de direcționare și reclamă, reclame pe fațadă, împrejmuire teren, amenajare spații verzi, amenajări accesuri, organizare de șantier -lucrări de construire executate în perimetrul zonei ZRCC1. Documentul este valabil 12 luni.
 
Este vorba de viitorul magazin Dedeman, despre care se vehicula în toamna anului trecut. Grigore Comănescu, înainte să treacă la cele veșnice, a menționat pentru cotidianul ZIUA de Constanțaa că într-adevăr există o tranzacție în curs cu reprezentanții Dedeman și că sunt făcute investiții pe toate liniile. Dragoș și Adrian Pavăl au achiziționat aproape 6,6 hectare de teren în zona I.C. Brătianu, municipiul Constanța, de la Somaco Construct, companie care se ocupă cu producția și comercializarea materialelor de construcții.
 

Grupul Comprest - Văduva lui Grigore Comănescu a preluat afacerile

 
 
Asfalt Dobrogea SRL (2008), din Constanța, îi are ca asociați pe Comănescu Vasilica - 99% și Pancencu Iurin - 1% care și  administrează firma. Activitatea principală a firmei constă în „Lucrări de construcții drumuri și autostrăzi”, are sedii secundare/puncte de lucru în Năvodari, B-dul Mamaia Nord 42 și 44, Ovidiu, lot 1, Sola 93, parcela A 473/26 și sediul social pe Interioară 4.

 
Asfalt Dobrogea SRL a declarat pentru anul fiscal 2021 o cifră de afaceri de 86.018.486 lei, profit de 9.363.649 lei și 163 de angajați.

 
Comănescu Vasilica mai deține calitatea de asociat în Com Util SRL (2003), Comprest Util SRL (1994), Somaco Construct SRL (2004) și Prefabricate Dobrogea SRL (2018). 
 
Pancencu Iurin mai administrează societățile Com Util SRL (2003), Comprest Util SRL (1994), Somaco Construct SRL  (2004) și Prefabricate Dobrogea SRL (2018). 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Afaceri de milioane! Iată cine controlează firmele investigate de Consiliul Concurenței în dosarul posibilelor licitații trucate
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii