Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:36 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Utilități Publice Gospodăria Comunală SRL din Cernavodă cumpără agregate de la Pegas Impex SRL și de la Comprest Util SRL (DOCUMENT)

ro

19 Jun, 2023 14:04 1424 Marime text
 
 
 
  • Utilități Publice - Gospodaria Comunală SRL este controlată de asociații: Consiliul Local Cernavodă, Comuna Topalu prin Consiliul Local Topalu, Consiliul Local Saligny, Consiliul Local Seimeni și Consiliul Local Rasova.
 
Utilitati Publice - Gospodaria Comunală SRL, din Cernavodă, cumpără agregate de carieră (piatră spartă) și agregate de balastieră (nisip).
 
Potrivit licitatiapublica.ro, agregatele de balastieră vor fi livrate de SC Pegas Impex SRL, din Cernavodă, contractul fiind în valoare de 96.250 de lei. Asta în timp ce agregatele de carieră (în valoare de 265.000 de lei) vor fi achiziționate de la Comprest Util SRL Constanța.
 
Despre Utilități Publice - Gospodaria Comunală
 
Utilități Publice - Gospodaria Comunală SRL are sediul social în Cernavodă, se ocupă de colectarea deșeurilor nepericuloase și este controlată de asociații: Consiliul Local Cernavodă, cu 99,8208%, Comuna Topalu prin Consiliul Local Topalu - 0,1378%, Consiliul Local Saligny, Consiliul Local Seimeni și Consiliul Local Rasova, fiecare cu câte 0,0138%.
 
Administratorii Utilități Publice - Gospodaria Comunală SRL sunt: Irina Andreea Balan, George Ciulei, Laura-Iuliana Cocor, Laurentiu Bogdan Ionescu și Alina Diana Miesz.
 
Pierderea netă declarată pentru 2022 a fost de 1.043.825 de lei.
 
Despre SC Pegas Impex SRL
 
Pegas Impex SRL se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale, are sediul social în Cernavodă și este controlată de Cristian Augustin Greavu, asociat unic și administrator.
 
Greavu Cristian Augustin mai apare în Yahoo Best SRL, din Cernavodă, iar în trecut a apărut în Inorog Construct SRL, radiată.
  
Cu mai multe contracte publice, profitul net declarat de Pegas Impex SRL în anul 2022 a fost de 272.103 de lei.
 
Despre Comprest Util SRL Constanța
 
Comprest Util SRL are sediul social pe strada Interioară, din Constanța, se ocupă de fabricarea betonului și este controlată de Comănescu Vasilica, una dintre moștenitoarele defunctului Grigore Comănescu.
 
Comprest Util este administrată de Pancencu Iurin, din Constanța
 
Comanescu Vasilica mai apare în Unic Sancom SRL, Somaco Construct SRL, Com Util SRL, în Asfalt Dobrogea SRL dar și în Prefabricate Dobrogea SRL.
 
Pancencu Iurin mai administrează Asfalt Dobrogea SRL, Somaco Construct SRL, Com Util SRL, Prefabricate Dobrogea SRL, Ana Panasoc SRL și Pan Tour & Parking SRL.
 
Cu mai multe contracte publice, Comprest Util SRL a raportat pentru anul 2022 un profit net de 4.393.483 de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Moștenirea lui Grigore Comănescu
Cine se află în conducerea firmelor din Constanța, după moartea omului de afaceri?

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii