Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:26 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Karelly Wash SRL va modifica blocul de patru etaje, edificat pe locul unei spălătorii de pe strada Baba Novac din Constanța

ro

23 Apr, 2024 17:00 773 Marime text
  • Karelly Wash SRL dorește să desființeze spațiull comercial C1+C2 și construirea de locuințe colective P+4E de pe strada Baba Novac nr. 167-167A din Constanța.
  • Autorizația de construire și certificatul de urbanims au fost eliberate de Primăria Constanța.
  • Asociați în firmă sunt Roberta-Carla Dragu și Aurelia Săndulescu, fiecare cu câte 50% din capitalul social.
 
SC Karelly Wash SRL vrea să modifice blocul de pe strada Baba Novac nr. 167-167A din Constanţa, solicitând în acest sesn un act de urbanism de la Municipalitate.
 
Ulterior, Primăria Constanța a emis pentru SC Karelly Wash SRL certificatul de urbanism nr. 1066 din data de 19 aprilie.
 
Prezentul certificat de urbanism poate fi utilizat în scopul declarat pentru: modificare proiect în curs de execuție autorizat cu A.C. nr. 675/28.08.2023 pentru “Desființare spațiu comercial C1 + C2 și construire locuințe colective P+4e cu spații comerciale la parter, amenajare incintă, împrejmuire teren și organizare de șantier conform P.U.D. aprobat cu H.C.L. nr. 23/31.01.2023” prin realizare spațiu tehnic cu acces către terasa circulabilă (peste ultimul nivel). Actul de urbanism este valabil 24 de luni.
 
 

Despre Karelly Wash SRL


 
Înmatriculată în anul 2023, firma are sediul social pe Calea Bucuresti, Nr. 263, din Craiova, Județul Dolj și se cocupă de comerțul cu amănuntul al textilelor, îmbrăcămintei și încălțămintei efectuat prin standuri, chioscuri și piețe. Asociați în firmă sunt Roberta-Carla Dragu și Aurelia Săndulescu, fiecare cu câte 50% din capitalul social.
 
Cei doi asociați sunt și administratorii societății. Potrivit termene.ro, Dragu Roberta-Carla mai este asociat si administrator în Robiana SRL  și Karl & Star Fashion SRL. La rândul său, Săndulescu Aurelia  este asociat unic și administrator în Chic Elegant Fashion SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
 
Firma, obligată de Municipalitate să elaboreze un PUZ: Karelly Wash SRL vrea să construiască două blocuri în municipiul Constanța
 
Bloc nou pe strada Baba Novac din Constanța, în locul unei spălătorii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii