Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:15 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Garda de Mediu Controale pe litoralul Mării Negre.Turiștii au făcut sesizări privind deșeurile (galerie foto)

ro

05 Aug, 2021 15:56 1888 Marime text
  • Controale în zona litorala a Mării Negre, dintre care trei în Vama Veche, trei în zona stațiunilor din zona Mangalia, trei în zona Tuzla, precum și patru controale în zona Năvodari-Corbu.

Începând cu data de 02.08.2021, comisarii detașați din cadrul Gărzii Naționale de Mediu au demarat acțiuni de inspecție și control care au că obiectiv verificarea sesizărilor formulate de către turiști cu privire la modul de gestionare a deșeurilor rezultate din activitățile sezoniere.

Până la aceasta data, cele trei echipe de comisari au efectuat un număr total de 13 controale în zona litorala a Mării Negre, dintre care trei în Vama Veche, trei în zona stațiunilor din zona Mangalia, trei în zona Tuzla, precum și patru controale în zona Năvodari-Corbu.

Pentru neconforminatile constatate, prin actele de control încheiate au fost impuse masuri cu privire la respectarea prevederilor legale în domeniul gestionarii deșeurilor.

În perioada următoare, verificările vor continua în vederea prevenirii și eliminării impactului activităților turistice asupra factorilor de mediu, pe întreagă zona costiera din județul Constanta.



Sursa foto: Facebook/ Garda de Mediu Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii