Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:28 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Camelia Velicică, secretarul general al comunei Târgușor, avere și interese (DOCUMENTE)

ro

29 Apr, 2024 17:00 750 Marime text
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Cameliei Velicică, secretul general al comunei Târgușor.
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Cameliei Velicică, secretul general al comunei Târgușor.
 
La data de 8 iunie 2023, Camelia Velicică a completat declarațiile de avere și de interese potrivit prevederilor legislative în vigoare.
 
În declarația de interese din 8 iunie 2023, Camelia Velicică a precizat că este membru în Sindicatul Lucrătorilor Tomis Constanța.
 
În declarația de avere de la aceeași dată, Camelia Velicică a precizat că deține împreună cu soțul său, Ionel Velicică, două terenuri în Târgușor: unul intravilan, de 5.092 mp, dobândit în 2005 (la modul de dobândire fiind mențiunea „altele“) și unul agricol, de 8.000 mp, dobândit în 2015, printr-un contract de vânzare-cumpărare.
 
Soții Velicică dețin și o casă de locuit în Târgușor, tot din 2005, de 104 mp, dar și un apartament în Năvodari, de 55 mp, cumpărat în 1998.
 
La capitolul bunuri mobile au fost notate două autoturisme (Seat Ibiza fabricat în 2004 și Opel Zafira fabricat în 2007), dar și alte mijloace de transport (Stekerman, Burstner, Chateau și Stema), toate bunurile mobile fiind deținute în baza unor contracte de vânzare-cumpărare.
 
Venitul anual al Cameliei Velicică s-a ridicat la 45.585 de lei, salariul ca secretar general al comunei, iar cel al soțului său s-a ridicat la 71.500 de lei, salariu în calitate de operator tablou comandă în cadrul OMV Petrom SA.
 
În Secțiunea Document pot fi accesate declarațiile de avere și de interese ale Cameliei Velicică, secretarul general al comunei Târgușor.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Declarații de avere Constanța
Ce avere are Silvica Olteanu, secretarul general al Orașului Cernavodă? Soțul său este șef serviciu în Primăria Cernavodă (DOCUMENTE)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii