Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:14 16 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Judecătoria Constanța Candidatura Feliciei Ovanesian, contestată!

ro

29 Apr, 2024 16:42 764 Marime text


Candidatura Feliciei Ovanesian a fost contestată la Judecătoria Constanța. Așa cum este prezentat pe portal, contestația a fost înregistrată astăzi, 29.04.2024, pe Secția Civilă, obiectul fiind„Contestație la legea electorală”.

Cel care a depus contestația se numește RUCĂ ANASTASE. Felicia Ovanesian a transmis prin intermediul paginii sale de Facebook că acesta pare un fals:

Un domn, RUCAANASTASE, mi-a contestat candidatura! Sau candidaturile! Nu se
înțelege, e nițel haotic!

Pare un fals, o să facă avocatul meu ce e de făcut!

Ca mi-am luat avocat! Scump! M-a costat o grămadă de bani, dar daca se respinge
contestația recuperez de la dl RUCA. Sper să recupereze și dumnealui de la cine l-a pus să
facă asta! Nu știu dacă a luat în calcul și asta...

Numa’ bine!
”.

Conform informațiilor de pe site-ul juridic, cauza va fi judecată în regim de urgență, având ca termen data de 29.04.2024, ora 17:00

Reamintim că Felicia Ovanesian s-a înscris în cursa pentru postul de primar al municipiului Constanța, ca independent. Vineri, 26.04.2024, aceasta și-a depus candidatura la Biroul Electoral Municipal Constanța.

UPDATE: 

Magistrații de la Judecătoria Constanța au respins cererea lui Anastase Rucă. Decizia nu est edefinitivă, putând fi atacată cu recurs. 

„Solutia pe scurt: acorda termen la data de 29.04.2024 C 27 urgente h 17:00 Respinge contestaţia formulată de contestatorul xxx, ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 24 de ore de la pronunţare. Cererea de apel se depune la Tribunalul Constanţa. După rămânerea definitivă, hotărârea se aduce de îndată la cunoştinţă Biroului Electoral de Circumscripţie Municipală nr. 1 Constanţa, în vederea definitivării candidaturilor. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi 29.04.2024“ - se arată pe Portalul Instanțelor de Judecată. .


Citește și: 
LIVE VIDEO+TEXTFelicia Ovanesian, candidat independent, își depune candidatura pentru Primăria Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii