Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:08 23 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Unitățile școlare din Tuzla vor fi dotate, prin Planul National de Redresare și Reziliență, cu mobilier școlar și echipamente digitale (DOCUMENTE)

ro

29 Apr, 2024 17:00 512 Marime text
  • Licitație la Primăria Tuzla pentru atribuirea a două contracte: „Furnizare mobilier școlar și mobilier grădiniță“ și „Furnizare echipamente digitale“.
  • Ofertele vor fi depune până pe data de 13.05.2024, ora 15:00, urmând să fie deschise în aceeași zi și la aceeași oră în SEAP. Contractele vor fi atribuite în vaza criteriului - cel mai bun raport calitate – preț.
  • Achizițiile sunt finanțate prin Planul Național de Redresare și Reziliență – PNRR.
 
Primăria Tuzla va organiza și desfășura o procedură publică pentru atribuirea a două contracte: „Furnizare mobilier școlar și mobilier grădiniță în cadrul proiectului: Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar din comuna Tuzla, județul Constanța”, în valoare estimată de 439.485,72 lei, dar și „Furnizare echipamente digitale în cadrul proiectului: Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar din comuna Tuzla, judetul Constanța", în valoare estimată de 607.438,37 lei. Valoarea celor două contracte este de 1.046.923,79 lei.
 
Ofertele vor fi depuse până pe data de 13.05.2024, ora 15:00, urmând să fie deschise în aceeași zi și la aceeași oră în SEAP. Contractele vor fi atribuite în baza criteriului - cel mai bun raport calitate – preț. Achizițiile sunt finanțate prin Planul Național de Redresare și Reziliență – PNRR.
 
În cadrul proiectului „Furnizare mobilier școlar și mobilier grădiniță în cadrul proiectului: Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de invatamant preuniversitar din comuna Tuzla, județul Constanța” vor fi furnizate / montate produsele de mobilier conform cantităților / descrierii / cerințelor minime din caietul de sarcini.
 
Valoarea totală estimată a contractului de furnizare mobilier școlar și mobilier gradiniță, conform bugetului aprobat al proiectului, este de 439.485,72 lei fără TVA, defalcată astfel (lei fără TVA):
 
I. Dotare săli de grădiniță cu mobilier (3 Sali de clasa si 1 sala cercuri tematice) – 78.702,40 lei,
II. Dotare laborator multidisciplinar științe cu mobilier – 45.410,55 lei,
III. Dotare cabinet arte cu mobilier – 11.642,30 lei,
 IV. Dotare cabinet consiliere psihologică cu mobilier – 8.596,47 lei,
V. Dotare laborator informatică cu mobilier – 19.675,60 lei,
VI. Dotare săli de clasă (14 săli de clasă) cu mobilier – 275.458,40 lei.
 
În cadrul contractului „Furnizare echipamente digitale în cadrul proiectului: Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar din comuna Tuzla, județul Constanța" vor fi furnizate / montate echipamentele digitale conform cantitatilor / descrierii / cerintelor minime din caietul de sarcini.
 
Valoarea totală estimată a contractului de furnizare echipamente digitale, conform bugetului aprobat al proiectului, este de 607.438,37 lei fără TVA, defalcată astfel (lei fără TVA):

I. Dotarea săilor de grădiniță cu echipamente TIC – 148.058,89 lei,
II. Dotare laborator informatică cu echipamente TIC – 88.540,20 lei,
III. Dotare laborator știinte cu echipamente TIC – 29.513,40 lei,
IV. Dotarea cabinet arte cu echipamente TIC - 24.831,69 lei,
V. Dotarea cabinet consiliere psihologică cu echipamente TIC – 20.376,41 lei,
VI. Dotarea celor 6 săli de clasa de clasă cu echipamente TIC - 296.117,78 lei.

 
Responsabili de atribuirea procedurii publice
 
 
Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante responsabile de organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt: Reșit Taner – primar, Moisei Ion – viceprimar, Borcan Daniela Alina – secretar general, Zevri Saber – administrator public. La aceștia se adaugă consilieri locali: Pârvu Pirvu, Ban Constantin, Băluță Gheorghe, Barbu Ștefănel, Berghilă Marian, Alis Osman Amdi, Buzoiu Flaviu, Dicu Bogdan Cristian, Dumitru Anghel, Dolana Petruța, Hânza Dumitru, Stoica Daniela, Vitalia Cristian Stefan, Sârbu Adrian, Dogaru Cătălin.
 
Persoanele cu functii de decizie din cadrul furnizorului de servicii de achiziție în ceea ce priveste organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire este Susanu Costel – consultant, servicii auxiliare achiziției.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțurile de  participare la licitație.

 
Citește și:

 
Contract de circa 600.000 lei: Primăria Tuzla va delega prin concesiune Serviciul de iluminat public din comună (DOCUMENT)

Primăria Tuzla, județul Constanța, organizează licitația pentru achiziția de mobilier școlar și echipamente digitale
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii