Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:47 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Vergil Chițac spune că va aloca fonduri pentru deschiderea părții neafectate a Spitalului de Boli Infecțioase

ro

17 Oct, 2021 17:11 1997 Marime text
  • Primarul Vergil Chițac, despre deschiderea părții neafectate a Spitalului de Boli Infecțioase Constanța
După incendiul izbucnit pe data de 1 octombrie 2021 la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța, la secția ATI COVID-19, activitatea unității medicale a fost suspendată temporar. 

În urma incendiului devastator s-au stins din viață șapte femei, iar alte decese ale pacienților internați în Secția de Terapie Intensivă și transportați apoi la alte spitale din județul Constanța au fost raportate ulterior.

Vergil Chițac, primarul Constanței, a spus că va avea o discuție cu managerul interimar al Spitalului de Boli Infecțioase, în cadrul căreia va exprima disponibilitatea primăriei de a aloca fonduri pentru deschiderea părții neafectate a spitalului. 

„Mâine voi avea o discuție cu managerul interimar al Spitalului de Boli Infecțioase, dr. Claudia Cambrea. Voi exprima disponibilitatea Primăriei de a aloca fonduri pentru deschiderea părții neafectate a spitalului, pentru că înțelegem urgența și necesitatea unor paturi suplimentare.

De asemenea, vom contacta un specialist în vederea efectuării unei evaluări care să ne arate ce să achiziționăm și ce categorii de lucrări trebuie să facem.

Însă voi avea nevoie și de o decizie a Consiliului de Administrație a spitalului, dacă se va considera că aceasta este calea de acțiune”, scrie Vergil Chițac pe pagina de Facebook. 


 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii