Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:22 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

România, prezentă la Târgul Internaţional Mediteranean de Turism de la Tel-Aviv

ro

08 Feb, 2011 23:19 863 Marime text

Ministrul israelian al turismului, E.S. Stas Misejnikov, a apreciat că România este o destinaţie de turism atractivă pentru israelieni. Declaraţia a fost făcută astăzi, cu ocazia vizitei ministrului la standul României de la IMTM 2011 - Târgul Internaţional Mediteranean de Turism din Tel-Aviv.

Standul României la această manifestare, amenajat de MDRT, are o suprafaţă de 63 mp şi găzduieşte 7 expozanţi - agenţii de turism, tour-operatori, companii de transport şi asociaţii de promovare turistică.

În acest an, promovarea României pe piaţa Israelului şi implicit la stand se realizează sub însemnele brandului naţional de turism, cu accent pe cele 6 produse turistice competitive pe plan internaţional: circuite culturale, turism în natură, turism rural, city breaks, turism activ şi de aventură, turism balnear şi de întreţinere.

IMTM, expoziţie deschisă atât specialiştilor, cât şi publicului larg, se desfăşoară în perioada 8-9 februarie în capitala Israelului. Ediţia din acest an reuneşte peste 300 de expozanţi din 35 de ţări.

Biroul de presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii