Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:12 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie 65% dintre respondenţi cred că FC Viitorul îi va administra prima înfrângere stagională echipei Gaz Metan Mediaş

ro

16 Sep, 2019 00:00 1833 Marime text

În etapa a noua a Ligii 1, FC Viitorul va juca pe teren propriu, la baza Academiei Hagi, de la Ovidiu, luni, 16 septembrie, de la ora 21.00, cu Gaz Metan Mediaş, singura formaţie rămasă neînvinsă în campionat.

Echipa pregătită de Edi Iordănescu a acumulat cinci victorii şi trei egaluri în opt partide, golaveraj 17-6 şi 18 puncte. FC Viitorul are un singur eşec, venit în deplasare cu FCSB, în etapa trecută, linia de clasament a trupei lui Gică Hagi fiind: patru victorii - trei egaluri - o înfrângere, golaveraj 19-9 şi 15 puncte.



În contextul meciului de luni, ZIUA de Constanţa a lansat sondajul de opinie cu întrebarea: „Credeţi că, în meciul de la Ovidiu cu FC Viitorul, Gaz Metan Mediaş va suferi prima înfrângere stagională în Liga 1?“.
65% dintre respondenţi au votat „Da”, convinşi că seria de invincibilitate a echipei medieşene se va opri la Ovidiu, în vreme ce restul de 35% sunt de părere că meciul se va încheia la egalitate ori cu victorie oaspeţilor.   

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii