Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:19 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța, primul meci pe teren propriu din noul sezon. Cât costă biletele de intrare

ro

24 Jul, 2021 00:00 5252 Marime text

 
  • În runda inaugurală a Ligii 1, echipa de pe litoral a remizat, scor 0-0, în deplasare cu UTA.
  • Biletele la partida Farul - Gaz Metan se pot achiziționa online, dar și în ziua jocului, de la casieria stadionului.
  • La arena de la Ovidiu vor exista două puncte de testare rapidă, iar abonații beneficiază de reducere.
 
Farul Constanța susține duminică, 25 iulie, primul meci pe teren propriu din sezonul 2021/2022 al Ligii 1, întâlnind, de la ora 18.30, în etapa a doua, Gaz Metan Mediaș pe terenul central al Academiei Hagi, de la Ovidiu. 
 
În etapa precedentă, Farul a remizat fără goluri în deplasare cu UTA, în timp ce Gaz Metan a trecut pe teren propriu de CS Mioveni, scor 1-0. Prețul biletelor pentru meciul de la Ovidiu este următorul: tribuna 1 - 60 de lei, tribuna a 2-a - 40 de lei, peluze - 20 de lei. Biletele se pot achiziționa online de pe site-ul www.bilete.ro și în Reteaua de magazine (bilete.ro), dar și în ziua jocului, de la casieria stadionului, începând cu ora 16.30. Accesul spectatorilor la meci va fi permis începând cu ora 17.00.
 
Farul Constanța anunță că la stadion vor exista două puncte de testare rapidă, iar prețul unui test este de 40 de lei. Abonații beneficiază de reducere și vor plăti 30 de lei.
 
Conform Protocolului de desfășurare al partidelor de fotbal aprobat de Federația Română de Fotbal, următoarele persoane sunt eligibile pentru a asista la un meci de fotbal:
 
1. Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut zece zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
2. Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.
3. Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.
4. Purtarea măștii de protecție pe toată durata evenimentului este obligatorie.
 
Toți spectatorii care întrunesc una dintre aceste condiții trebuie să-și procure o brățară specială de acces pe stadion din unul din următoarele puncte:
 
1. Abonații clubului - de pe Bulevardul Mamaia 208 (Biroul de Marketing Farul Constanța) - procesul a avut loc vineri, 23 iulie, timp de patru ore.
2. La unul dintre centrele Iowemed din oraș, după efectuarea unui test rapid sau PCR.
3. La stadion, în ziua jocului, începând cu ora 17.00.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): Farul Constanța
 
Citește și:
 
Jocurile Olimpice
Andrei Ciobanu, de la Farul Constanța, decisiv în victoria României cu Honduras

 
Liga 1
Romario Pires, de la Farul Constanța, inclus în echipa ideală a primei etape
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii