Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal Adrian Mutu, despre partida cu Gaz Metan Mediaș. „Să arătăm că ne putem concentra, chiar dacă avem în faţă un adversar mai slab cotat”

ro

17 Apr, 2022 20:11 1450 Marime text
Adrian Mutu, foto: Facebook/ Adrian Mutu

Antrenorul echipei de fotbal FC Rapid, Adrian Mutu, a declarat, duminică, 17 aprilie, într-o conferinţă de presă, că partida cu Gaz Metan Mediaş este una de maturitate pentru formaţia sa, care trebuie să demonstreze că se poate concentra şi în faţa unui adversar mai slab cotat.

„Meciul cu Gaz Metan este unul de maturitate pentru noi ca echipă. Pentru că pe foaie suntem echipa favorită şi de aceea e imperativ să abordăm meciul cu maximă seriozitate.

În afara faptului că jucăm pe Giuleşti şi trebuie să onorăm fanii, clubul şi tricoul pe care îl purtăm, avem nevoie şi de puncte în clasament. Chiar dacă în momentul ăsta pare un meci uşor, probabil mâine acei copii de la Gaz Metan vor da totul pe teren pentru a ieşi în evidenţă în faţa unui public numeros şi a unei echipe ca Rapid.

De aceea trebuie să trecem cu brio acest test de maturitate. Să arătăm că ne putem concentra, chiar dacă avem în faţă un adversar mai slab cotat", a afirmat Adrian Mutu.

El susţine că nu va menaja niciun jucător şi că va folosi echipa standard în partida de luni, conform Agerpres.

Echipa de fotbal FC Rapid întâlneşte, luni, de la ora 20:30, pe Stadionul Giuleşti din Bucureşti, formaţia Gaz Metan Mediaş, într-o partidă contând pentru etapa a 5-a a play-out-ului Ligii I.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii