Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:46 21 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un imobil de pe strada Trandafirului din Constanţa va fi supraetajet. Undă verde de la Municipalitate pentru SC Vepan SA

ro

30 Apr, 2024 11:06 506 Marime text
  • Pe data de 26 aprilie, Primăria Constanța a emis certificatul de urbanism  care constă în „Extindere locuinţă de la parter la P+1e+M, prin supraetajare parţială corp C1, recompartimentări, modificare“.
  • Imobilul este situat pe strada Trandafirului nr. 41, lot 1 din Constanţa.
  • Certificatul de urbanism emis pentru Vespan SA este valabil 24 de luni.
 
Primăria Constanța a emis pentru SC Vepan SA un act de urbanism necesar extinderii unei locuinție situată pe strada Trandafirului din municipiul Constanţa.
 
Pe data de 26 aprilie, Primăria Constanța a emis certificatul de urbanism nr. 1144, care constă în „Extindere locuinţă de la parter la P+1e+M, prin supraetajare parţială corp C1, recompartimentări, modificare faţade - lucrări executate fără autorizație de construcție conform PVCSC nr. 002401/03.03.2023“. Imobilul este situat pe strada Trandafirului nr. 41, lot 1  din Constanţa. Certificatul de urbanism este valabil 24 de luni.

 
Despre SC Vepan SA

 
Potrivit termene.ro,  firma Vepan SA a fost înființată în anul 1992, iar obiectul principal de activitate este „Închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate“.
 
Pachetul de acțiuni al Vepan SA este deținut de Stelian Stercu (99,06%) și de Listă acționari (0,94%). Calitatea de administrator este deținută de Stelian Stercu.
 
În 2022, Vepan SA cu 2 salariați a înregistrat o cifră de afaceri de 603.034 lei și un profit de 352.054 lei.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
Citește și:
 
Undă verde de la Municipalitate: Imobilul ridicat de Primavera Campus SRL în municipiul Constanța, în zona Campusul Universitar, va fi modificat
 
Imobiliare Constanța: Hotelul Vigo din Eforie Nord va fi modernizat. New Holiday Concept SRL a primit acordul agenției de mediu
 
Firme Constanța: Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor Vepan SA, convocată. Care e ordinea de zi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii