Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:23 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​Farul Constanţa, prima victorie a sezonului. Fiul lui Gică Popescu a debutat în Liga 1 (galerie foto)

ro

25 Jul, 2021 20:37 8625 Marime text
  • Prima repriză a meciului de la Ovidiu a fost fără goluri. 

FC Farul Constanţa a susţinut astăzi primul meci pe teren propriu în acest sezon al Ligii 1, întâlnind, pe terenul central al Academiei Hagi, de la Ovidiu, Gaz Metan Mediaş, în etapa a doua.

Victoria le-a aparţinut fazdelor, scor 2-0 (0-0), „marinarii“ realizând astfel prima victorie a stagiunii şi având patru puncte după primele două runde.

Golurile au fost marcate de Betancor (55, dintr-un penalty scos de Larie) şi Ad. Petre (81).

Farul a debutat perfect pe teren propriu în acest sezon, impunându-se cu 2-0 (0-0) în disputa cu Gaz Metan Mediaș, în etapa a 2-a din Liga 1.

Într-o atmosferă ce a amintit de cele mai frumoase momente ale echipei noastre, cu o galerie fantastică pe tot parcursul partidei, Farul i-a răsplătit pe cei aproximativ 2000 de spectatori prezenți la meci cu cele 3 puncte și, la fel de important, cu un joc bun.

Un succes venit în urma unui meci pe care Farul l-a dominat total si în care eforturile i-a fost răsplătite prima dată în min.55: Larie a fost lovit în careul advers, iar Betancor a transformat cu precizie lovitura de la 11m.

Farul a continuat presiunea la poarta Gazului în min.80 a reușit să înscrie din nou: Alexi Pitu a luat o acțiune pe cont propriu, a șutat de la 17m, Vâlceanu a respins greu în lateral, iar Adi Petre a marcat cu un șut de la 8m, se arată pe site-ul oficial al Farului.

 
Gică Hagi, managerul tehnic al Farului, a jucat cu: Tordai - Georgescu (60 Buta), Dobrosavlevici, Larie (cpt.), De Nooijer - R. Pires, Mladen, Josemi (66 Grameni) - A. Chiţu (66 Ad. Petre), Betancor (86 Andronache), A. Pitu (86 N. Popescu).

În vârstă de 18 ani (e născut pe 2 ianuarie 2003), Nicolas Popescu, fiul fostului mare fotbalist Gică Popescu (în prezent preşedintele Farului), şi-a făcut debutul în Liga 1 în acest meci.  

Nicolas este cel de-al 50-lea fotbalist crescut și format la Academia Gheorghe Hagi şi debutat de echipa de seniori de pe litoral, începând din 2012.  

La final, Gică Hagi şi elevii săi s-au bucurat şi au cântat alături de galeria „marinarilor“.      

În clasamentul intermediar al etapei a doua din Liga 1, formaţia constănţeană se află pe locul 3.

În etapa a treia, Farul joacă în deplasare cu Rapid Bucureşti, vineri, 30 iulie, de la ora 21.30, iar în runda a patra „marinarii“ evoluează la Ovidiu cu Sepsi Sf. Gheorghe, luni, 9 august, de la ora 18.30.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Farul Constanţa)      
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii