Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:06 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Primăria Costinești vrea să atribuie contractul de delegare a gestiunii privind deșeurile municipale. La ce valoare este estimat (DOCUMENT)

ro

30 Apr, 2024 11:07 470 Marime text


În data de 9 mai 2024, ora 15:00, Primăria comunei Costinești, județul Constanța, va organiza o licitație pentru atribuirea contractului „delegarea gestiunii, prin achiziție publică de servicii, a activităților de sortare, compostare, tratare mecano - biologică și eliminare prin depozitare a deșeurilor municipale din UAT Comuna Costinești, județ Constanța”.
 
Valoarea estimată a achiziției este estimată la 1.081.337 de lei.
 
Termenul limită de primire a solicitărilor de clarificări este de 6 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor (9 mai). Termenul în care autoritatea contractantă va răspunde în mod clar și concret la toate solicitările de clarificări: în a 3 -a zi înainte de termenul limită de depunere a ofertelor.
 
Potrivit descrierii succinte, contractul ce urmează a fi atribuit are ca obiect prestarea de către operatorul economic delegat a următoarelor activități componente ale serviciului public de salubrizare a localităților:
  • Sortarea deșeurilor reciclabile colectate separat din deșeurile municipale în stații de sortare
  • Tratarea aerobă a biodeșeurilor colectate separat din deșeurile municipale în instalații de compostare
  • Tratarea mecano- biologică a deșeurilor reziduale colectate separat din deșeurile municipale în instalații de tratare
  • Activitatea de eliminare prin depozitare a deșeurilor reziduale și reziduurilor din deșeurile municipale
 
Perioada pentru care urmează a se atribui contractul de delegare este de 8 luni.
 
Acesta va fi atribuit în baza criteriului „prețul cel mai scăzut”.
 
Persoane cu funcții de decizie din cadrul Autorității Contractante, precum și persoanele din cadrul Autoritătii Contractante ce pot influența conținutul documentației de atribuire și/ sau desfășurarea procedurii de atribuire sunt: Dumitru Jeanu; Roxana Nadolu; Daniela Florentina Piciu; Georgeta Suta; Iulian Burcea; Constantin Neghina; Cornel Bogdan Jianu; Ilie Vladu; Dănuț Marinescu; Fănica Negoi; Gheorghe Mechenici; Constantin Adrian Băduică; Ion Daniel Preda; Mioara Corina Caraman; Bogdan Petruț Popoiu; Radu Mugurel Călin; Tudor Gitita; Dana Emanuela Gavrilă; Adrian Condari; Nicolae Golgojan.
 
Anunțul de participare la licitație a fost publicat în SEAP pe 29 aprilie 2024.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Licitații Constanța Primăria Costinești se digitalizează cu bani din PNRR. Sistemul informatic integrat, furnizat de Integrisoft Solutions SRL (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii