Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:55 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanţa - Gaz Metan Mediaş Gică Hagi - „Trebuie să ne impunem filosofia noastră şi să câştigăm“ (video)

ro

24 Jul, 2021 19:01 4790 Marime text
  • Formaţia de pe litoral se confruntă cu mai multe absenţe la meciul de duminică.   

Farul Constanţa susţine duminică, 25 iulie, primul meci pe teren propriu din noul sezon al Ligii 1, întâlnind pe terenul centra al Academiei Hagi, de la Ovidiu, Gaz Metan Mediaş.

Partida va începe la ora 18.30.

Echipa de pe litoral se confruntă cu mai multe absenţe. Pe lângă cei cinci jucători care se află cu România la Jocurile Olimpice vor mai lipsi Purece (nerefăcut), Dussaut (suspendat), Artean (în proces de refacere), Casap, Mălăele şi Dănuleasă (accidentaţi). Ultimii doi, debutanţi în Liga 1 etapa trecută, când s-au şi accidentat. Mălăele a suferit o ruptură musculară şi va lipsi destul de mult, iar Dănuleasă a fost operat şi va sta în afara terenului peste o lună.   
      

Trebuie să ne impunem filosofia noastră şi să luăm cele trei puncte. Trebuie să atacăm. Avem în faţa noastră un antrenor care a căpătat experienţă în Liga 1, ne cunoaştem foarte bine. Ştiu că va fi foarte greu să-i desfacem, dar avem un singur obiectiv: de a face un meci bun şi de a câştiga. Ne dorim un fotbal în care să marcăm mult şi sperăm ca acest meci să fie diferit de cel de la Arad, unde cred că am suferit destul de mult. Astfel că în partida cu Gaz Metan sperăm să reuşim mult mai multe decât etapa trecută. În ciuda indisponibilităţilor cu care ne confruntăm, trebuie să găsesc soluţii ca să câştigăm, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al Farului Constanţa.   

Din partea formaţiei de pe litoral meciul de duminică a fost prefaţat şi de doi dintre jucătorii gazdelor, experimentaţii Aurelian Chiţu şi Sebastian Mladen. Declaraţiile lor, în materialul video de mai jos. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Farul Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii