Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:39 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Primăria 23 August cumpără cu aproape 120.000 de euro mobilier școlar pentru Școala Gimnazială „George Coșbuc“, prin PNRR (DOCUMENT)

ro

30 Apr, 2024 11:08 469 Marime text
  • Valoarea estimată a achiziției este de 590.239,8 lei fără TVA, adică peste 118.000 de euro, la cursul actual.
Primăria Comunei 23 August a deschis procedura pentru atribuirea contractului de furnizare a mobilierului școlar pentru Școala Gimnazială „George Coșbuc“, din comună, finanțarea fiind asigurată prin PNRR.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că valoarea estimată a achiziției este de 590.239,8 lei fără TVA, adică peste 118.000 de euro, la cursul actual.
 
Denumirea achiziției este „Furnizare de mobilier școlar pentru proiectul PNRR Dotări 2023-6468“, iar în descriere se precizează că vor fi dotate 28 de săli de clasă de elevi, dar și laboratoarele, cabinet psihopedagogic, biblioteca școlii și alte săli.
 
Atribuirea contractului se va face prin procedura simplificată, în baza criteriului cel mai bun raport calitate-preț.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 14 mai 2024, ora 15.00, urmând ca ofertele să fie deschise tot atunci, în SEAP.
 
Ofertrele trebuie să fie valabile până la data de 14 septembrie 2024.
 
Potrivit SEAP, persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante cu privire la organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt:
Mugur Viorel Mitrana- Primar, Dănuț Trușcă- Viceprimar, Virginia Sonmez-Secretar general, Maria Daniela Silvia - Inspector, Bălăucă Jana - Inspector, Lazăr Liliana -Inspector, Murgu Daniela- Inspector, Morie Iulia Cristina-Inspector, Iacob Elena- Inspector, Mihai Ludlmila Dana- inspector .
Elena Coanda - reprezentant firma de consultanță în domeniul achizițiilor publice.;
Consilieri locali: Calmbach Vasile -Albert, Ciupercă Gheorghe, David Valentina , Demir Demirel, Fusaru Ileana, Giurcanas Iuri, Medrega Marin, Mola Ali-Sinan, Ion Petrache, Raita Nicolae, Saledin Gerhan, Soare Daniel, Voșloban Victor.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Tulcea
Muntenia Invest SRL asfaltează străzile din Agighiol, comuna Valea Nucarilor, cu peste 2,29 milioane de euro (DOCUMENT)

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii