Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:01 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Caravana Litoral Tv a ajuns în Năvodari

ro

24 Dec, 2013 14:45 2129 Marime text
Caravana LTV a ajuns acasă! Acum, în prag de An Nou, ca o încununare a succeselor din 2013, administrația locală și locuitorii din Năvodari și-au deschis brațele și au primit cu căldură proiectul media realizat de Litoral TV. Într-o atmosferă de sărbătoare, edilul orașului, Nicolae Matei, și-a exprimat bucuria pentru unitatea și solidaritatea prezentă în comunitatea pe care o conduce.
“Cea mai unită comunitate pe care am cunoscut-o este la Năvodari, și credeți-mă cunosc foarte multe orașe. Putem fi model față de multe orașe.” a declarat primarul orașului Navodari, Nicolae Matei.

Orașul Navodari, prin caracterul și bunavoința locuitorilor, dar și prin eficiența administrației locale, poate fi dat ca exemplu al dezvoltării locale.
“Năvodariul poate fi dat exemplu în ceea ce privește prețul la gigacalorie. La nivel de țară Năvodariul este singurul oraș din România care nu înregistrează datorii către CET. Avem plătit în avans 30 la sută din costul agentului termic pentru luna ianuarie.” a afirmat primarul orașului Navodari, Nicolae Matei
Chiar dacă uneori se întâmplă și lucruri mai puțin plăcute, orașul trebuie guvernat de legea bunului simț, iar primarul orașului nu face concesii atunci când vine vorba de respectarea regulilor ce stau la baza unei bune conviețuiri.

“S-a întâmplat ca oameni, familii care m-au votat să vină să-mi spună că au fost amendați. Unul dintre cunoscuți mi-a spus că fiul său a primit amendă pentru că a spart cu rolele marmura din fața Casei de Cultură. Și i-a zis – Chiar dacă ești prietenul meu, trebuia să ai grijă de fiul tău.” a mai spus primarul orașului Navodari, Nicolae Matei.
Toate subiectele ce țin de orașul Navodari sunt dezbătute de Lavinia Siclitaru și Enache Tusa împreună cu invitații lor în cadrul emisiunii Caravana Litoral TV, vineri începând cu ora 20:30.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii