Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:07 12 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două dosare pe rolul Tribunalului Costanța Primăria Năvodari a dat în judecată Inspectoratul de Stat în Construcții București și Inspectoratul Județean în Construcții Constanța. Iată ce au decis judecătorii

ro

28 Apr, 2024 13:28 547 Marime text
  • Pe rolul Tribunaluli Constanța, Secţia de contencios administrativ şi fiscal, pe data de 08.11.2023 a fost înregistrat dosarul cu indicativul 7616/118/2023 și cu obiecul - acţiune în constatare anulare act adm / proces verbal.
  • În ședința din 24.04.2024, magistrați au respins  ca inadmisibilă cererea de chemare în judecată formulată de reclamanţii UAT Năvodari şi Primarul Oraşului NăvodarI în contradictoriu cu pârâţii Inspectoratul de Stat în construcţii - I.S.C. şi Inspectoratul Judeţean în Construcţii Constanţa, ca inadmisibilă.  

Magistrați din Constanța au respins cererea Primăriei  Năvodari care a dat în judecată Inspectoratul de Stat în Construcții București și Inspectoratul Județean în Construcții Constanța.
 
Pe rolul Tribunaluli Constanța, Secţia de contencios administrativ şi fiscal, pe data de 08.11.2023 a fost înregistrat dosarul cu indicativul 7616/118/2023 și cu obiecul - acţiune în constatare anulare act adm / proces verbal. Părțile dosarului aflat în stadiul procesural de fond sunt: Unitatea Administrativ Teritorială Năvodari și Primarul Orașului Năvodari  -  reclamați, iar Inspectoratul de Stat în Construcții București și Inspectoratul Judeșean în Construcții Constanța  - pârâți.        

În ședința din 24.04.2024, magistrați au respins cererea.  „Admite excepţia inadmisibilităţii cererii de chemare în judecată, invocată de pârâtul Inspectoratul de Stat în Construcţii - ISC. Respinge ca inadmisibilă cererea de chemare în judecată formulată de reclamanţii UAT Năvodari şi Primarul Oraşului NăvodarI în contradictoriu cu pârâţii Inspectoratul de Stat în construcţii - I.S.C. şi Inspectoratul Judeţean în Construcţii Constanţa, ca inadmisibilă. Fără cheltuieli de judecată. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare, cererea de recurs urmând a se depune la Tribunalul Constanţa - Secţia de Contencios Administrativ şi Fiscal. Pronunţată la data de 24.04.2024, în conformitate cu prevederile art. 402 din CPC sub rezerva art. 396 alin. 2 din CPC raportat la art. 401 alin. 2 teza ultimă din CPC“, se spune în soluția pe scurt.

 De asemenea, pe data de 05.10.2023, pe rolul Tribunalului Constanța, Secţia de contencios administrativ şi fiscal a fost înregstrat dosarul cu indicativul 6822/118/2023, cu obiectul - acţiune în constatare

Părțile dosarului aflat în stadiuul procesual de fond sunt: Unitatea Administrativ Teritorială Năvodari și Primarul Orașului Năvodari - reclamant, iar Inspectoratul de Stat în Construcții - I.S.C și Inspectoratul Judetean în Constructii  - pârâți. 

În ședinţa din 24.04.2024, judecătorii au respins cererea. „Admite excepţia inadmisibilităţii cererii de chemare în judecată, invocată de pârâtul Inspectoratul de Stat în Construcţii-I.S.C.. Respinge ca inadmisibilă cererea de chemare în judecată formulată de reclamanţii UAT Năvodari şi Primarul Oraşului Năvodari în contradictoriu cu pârâţii Inspectoratul de Stat în Construcţii-I.S.C. şi Inspectoratul Judeţean În Construcţii Constanţa, ca inadmisibilă. Fără cheltuieli de judecată. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare, cererea de recurs urmând a se depune la Tribunalul Constanţa-Secţia de Contencios Administrativ şi Fiscal. Pronunţată la data de 24.04.2024, în conformitate cu prevederile art. 402 din CPC sub rezerva art. 396 alin. 2 din CPC raportat la art. 401 alin. 2 teza ultimă din CPC“, se spune în soluția pe scurt.


PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 

 
Citește și:

Justiție Constanța: Primăria Năvodari pierde un nou proces deschis Inspectoratului de Stat în Construcții
  
Primăria Năvodari va primi o cauțiune de 500 de lei. Decizia judecătorilor Curții de Apel Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii