Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:45 16 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Candidatura i-a fost respinsă de Biroul Electoral Fostul primar, Nicolae Matei își „aruncă" fiul în competiția electorală de la Năvodari!

ro

29 Apr, 2024 08:48 1156 Marime text


foto Facebook/GeaniMatei



Biroul Electoral al orașului Năvodari a respins candidatura pentru funcția de primar al orașului a lui Nicolae Matei, fost edil și actual consilier local.

Acesta a vrut să candideze la funcția de primar din partea Partidului Neamul Românesc și a atacat decizia Biroului Electoral și instanțele de judecată.

Însă și instanțele au menținut decizia Biroul Electoral al orașului Năvodari și prin urmare, Matei nu poate să candideze la alegerile locale din  9 iunie.

Duminică seară, Nicolae Matei a anunțat pe rețelele sociale că Partidul Neamul Românesc a hotărât desemnarea fiului său, Matei Geani să candideze la funcția de primar al Orașului Năvodari și a făcut un apel către năvodărenii care vor să-l susțină să vină să semneze pentru susținerea candidaturii acestuia la sediul partidului .
 

Reamintim, ultima zi de depunere a candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie este 30 martie a.c., ora 0.00.


Citește și:

Judecătoria a menținut decizia Biroului Electoral Năvodari în cazul candidaturii lui Nicolae Matei. Mai poate face apel la Tribunal!

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii