Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:05 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA Se oprește apa în Năvodari, Sibioara și Corbu de Sus! Vezi când

ro

25 Apr, 2024 10:13 448 Marime text
Sursa foto: Pexels
  • Luni, 29 aprilie, apa va fi oprită în intervalul orar  08:00 – 20:00, pentru lucrări de întreținere la rezervoarele de apă. Vor fi afectați consumatorii din Năvodari, Sibioara și Corbu de Sus.

Pentru a asigura un serviciu de alimentare cu apă potabilă de calitate, RAJA S.A. efectueazăîn această perioadă lucrări de mentenanță pentru sistemele de înmagazinare a apei aflate în exploatare.

Astfel, luni – 29 aprilie 2024, în intervalul orar 08.00 – 20.00, sunt programate operațiuni de întreținere la nivelul rezervoarelor din orașul Năvodari, dar și din localitățile Sibioara(comuna Lumina) și Corbu de Sus (comuna Corbu), județul Constanța.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile Eternității, Liniștei, Macului, Recoltei, Prelungirea Recoltei, Apusului, Locomotivei și Sibioarei, din Orașul Năvodari, precum și abonații din satul Sibioara și cei din localitatea Corbu de Sus.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în condiții optime.

Totodată, rugăm utilizatorii afectați de aceste lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Atenționăm utilizatorii afectați că, din cauza manevrelor de golire și umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calității apei potabile din punctul de vedere al turbidității și culorii. În această situație, se va evita consumul până la limpezirea apei.
”, au transmis reprezentanții RAJA SA

Citește și 

Atenție, se oprește apa în mai multe cartiere din Constanța!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii