Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:22 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mobitom-ul lui Gigi Oancea nu stă pe bancă

ro

18 Jun, 2011 00:00 1782 Marime text
mobitom_bancute.jpgSC Mobitom SA se va îngriji şi va transporta băncile Constanţei.

Prin contractul nr. 78621 din 27 mai a.c., societatea primeşte de la Primăria Constanţa 161.267,23 lei fără TVA pentru repararea, vopsirea, montarea, demontarea, transportul şi depozitarea băncilor de odihnă, a copertinelor parasolare, a meselor şi a butucilor din municipiul Constanţa şi din staţiunea Mamaia.

Societatea are ca acţionar, cu 98,678 %, pe SC Five Holding SA, iar ca administratori pe Gheorghe Oancea, David Sişu şi Valentin Boroş. Mobitom, care a fost implicată în proiectul locuinţelor ieftine pentru tineri, a câştigat în 2008 şi în 2009, numai de la Primăria Constanţa, licitaţii în valoare de aproape 2.300.000 de lei fără TVA. Asta, ca să nu mai punem la socoteală numeroasele contracte cu CJC-ul lui Nicuşor Constantinescu, dar şi cu instituţiile subordonate Primăriei sau Consiliului Judeţean. Nu trebuie să uităm nici faptul că în portofoliul companiei se numără proiecte precum fântânile arteziene din Constanţa, Aqua Magic, reabilitarea Delfinariului şi Spectrum Residence. Gheorghe Oancea administrează afaceri cum ar fi On Plonge, Mobitom, Plonge Prest, Plonge, Shark şi Five Holding. Cea din urmă societate este cea pe numele căreia funcţionează magazinul Brick, posesoare a unui proiect de hotel cu 21 de etaje pe spaţiul verde, în Mamaia, între Parc şi Perla. Ba chiar, Mobitom şi Five Holding au sediul în acelaşi loc, pe strada Ion Roată nr. 3, unde găsim şi magazinul Brick.

Five Holding este proprietarul magazinului Brick, dar şi asociat în SC Sigma Trading SA, firmă în care deţin acţiuni primarul Mazăre, dar şi preşedintele Consiliului Judeţean, Nicuşor Constantinescu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii