Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:20 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mobitom SA, alte milioane de lei de la Primăria Constanţa pentru reamenajarea locurilor de joacă

ro

03 Mar, 2020 00:00 3280 Marime text

Primăria municipiului Constanţa a atribuit prin procedură simplificată un contract privind reamenajarea locurilor de joacă existente în municipiu. Valoarea contractului este de 3.055.780.35 lei fără TVA.

Contractul vizează reamenajarea locurilor de joacă existente şi aducerea la standarde europene, se înscrie în cadrul programelor cu impact de ordin social, având în vedere principalul segment de populaţie căruia îi este destinat, respectiv părinţi şi copii, dar şi din considerente ce vizează conceptul de dezvoltare urbană integrată. Contractul cuprinde două loturi: lot 1 – 11 locaţii şi lot 2 – 7 locaţii.

Potrivit municipalităţii, valoarea contractului a fost calculată prin însumarea valorilor pe locaţie din devizul general actualizat, la care s-a adăugat 1% organizarea de şantier. Potrivit SICAP, ofertantul câştigător este Mobitom SA, o societate care derulează contract după contract cu municipalitatea.
 

Mobitom SA, în datele Registrului Comerţului     


Cu sediul în municipiul Constanţa, Mobitom SA a luat fiinţă în anul 1991. Capitalul social subscris, de 2.250.542.5 lei, integral vărsat, este compus din 900.217 acţiuni nominative. Valoarea unei acţiuni este de 2,5 lei. Mobitom SA este deţinută de Five-Holding SA, cu 98,678% din capitalul social, şi Lista Acţionari - 3 acţionari, cu 1,322% din capitalul social. Persoane împuternicite ale societăţii, care se ocupă de fabricarea de construcţii metalice şi părţi componente ale structurilor metalice, sunt: Boroş Valentin - membru în CA, Nechita Oana-Olivia - membru în CA, Anirva Manger SRL - preşedinte Consiliu de Administraţie, reprezentat prin Ciuceanu Valentin. Cenzorii firmei sunt: Chiru Florina, Segher Livia şi Enache Elena.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 

Citeşte şi:

Mobitom SA, firmă deţinută de Five-Holding SA, contract de peste 9 milioane de lei de la Primăria Constanţa!

Asocierea Mobitom - Loftrek reamenajează mai multe locuri de joacă din Constanţa (documente)
 
Sinteza neregulilor Curtea de Conturi a obligat Primăria Constanţa să pună în funcţiune echipamentul de supraveghere video din Parcul Arheologic (document)

Proiectul tehnic al Parcului Arheologic a fost revizuit. Va reuşi Mobitom să termine lucrarea anul acesta? (document)



Proiect european pierdut. Parcul Arheologic, reabilitat pe banii constănţenilor! Trei milioane de euro pentru Mobitom şi Pomacost! (galerie foto)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii