Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:47 25 04 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce vor găsi mămicile şi copiii A început reamenajarea locurilor de joacă din municipiul Constanţa

ro

13 Oct, 2018 00:00 1472 Marime text
A început pregătirea terenurilor în vederea reamenajării locurilor de joacă din municipiul Constanţa. La locul de joacă din parcul de la Casa de Cultură au fost nivelate terenul şi terasamentul. În zilele următoare vor fi făcute aceleaşi operaţiuni şi la locurile de joacă din zonele: aleea Stejarului, bloc GI-G2, strada Primăverii - aleea Lujerului, Parc Tomis 2, aleea Mălinului, Tomis I, strada Pescarilor, bl. FZ15-FZ17, strada Pescarilor, bl. BM11-BM12, strada Dionisie cel Mic, bl.50, şi strada Năvodului din Palazu Mare.
 
Potrivit municipalităţii, în primul lot al lucrărilor de reamenajare sunt incluse 25 de locuri de joacă pentru copii. Câştigătoarea contractelor de reamenajare a locurilor de joacă este Asocierea Mobitom SA - Loftrek SRL. Potrivit contractelor publicate de Primăria Constanţa, pentru execuţia locurilor de joacă, liderul de asociere, Mobitom SA, a încheiat contractul de subcontractare nr. 268/14.03.2018 cu Indfloor Group SRL.
 
Contractele sunt împărţite pe trei loturi, după cum urmează:
- lot 1 - zona nord - zece locaţii - valoare contract 1.509.347 de lei fără TVA. Durata contractului este de 6 luni din momentul semnării, iar garanţia lucrărilor este de 36 de luni pentru echipamentele de joacă şi de 24 de luni pentru echipamentele de fitness.
 
- lot 2 - zona centrală - opt locaţii - valoare contract 969.681 de lei fără TVA. Durata contractului este de 6 luni din momentul semnării, iar garanţia lucrărilor este de 36 de luni pentru echipamentele de joacă şi de 24 de luni pentru echipamentele de fitness.

- lot 3 - zona Baba Novac - Coiciu - Casa de Cultură - şapte locaţii - valoarea contractului este de 698.133 de lei fără TVA. Durata contractului este de 6 luni din momentul semnării, iar garanţia lucrărilor este de 36 de luni pentru echipamentele de joacă şi de 24 de luni pentru echipamentele de fitness.
 
Menţionăm că celelalte 11 locuri de joacă din zona de sud a municipiului (pe care autorităţile promiteau că le vor reabilita nu au fost încă adjudecate la licitaţia organizată de municipalitate).

Mobitom SA, lider de asociere pentru contractul de reabilitare 

 
Firma a fost înregistrată în anul 1991, în municipiul Constanţa. Conform Registrului Comerţului, consultat la data de 29 ianuarie 2018, capitalul social subscris este de 2.250.542,5 lei, integral vărsat, compus din 900.217 acţiuni, a câte 2,5 lei. Acţionarul societăţii este SC Five-Holding SA, cu sediul social în municipiul Constanţa. Administratorii societăţii sunt Valentin Ciuceanu, Valentin Boroş, David Sisu şi David Şişu. Domeniul de activitate principal, conform codificării (Ordin 337/2007) Rev. Caen (2), este „fabricarea de construcţii metalice şi părţi componente ale structurilor metalice“. 
 

Loftrek SRL, societate specializată în amenajarea locurilor de joacă 

 
Societatea Loftrek SRL s-a înfiinţat în anul 2006 şi are sediul social în municipiul Baia Mare. Este o afacere de familie, iar asociaţi sunt soţii Anamaria şi Liviu Virgil Olos. Femeia este şi administratorul firmei. Domeniul de activitate al societăţii vizează intermedieri în comerţul cu produse diverse. Loftrek se numără printre principalii jucători pe piaţa de locuri de joacă din România. 
 

Indfloor Group SRL, subcontractor al celor trei loturi 

 
Indfloor Group SRL este o societate înfiinţată în anul 2004, cu sediul social în municipiul Baia Mare, judeţul Maramureş. Asociat unic şi administrator al societăţii este Dan Alexa Andreica. Obiectul de activitate al societăţii este comerţul cu ridicata al materialului lemnos şi al materialelor de construcţii şi echipamentelor sanitare. Indfloor Group realizează pardoseli poliuretanice turnate pentru terenuri de tenis, volei, handbal, baschet, volei şi gazon sintetic pentru sporturi precum fotbal, rugby, hochei pe iarba, baseball, volei, tenis.
 
Citeşte şi:
 
Asocierea Mobitom - Loftrek reamenajează mai multe locuri de joacă din Constanţa (documente)

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii