Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:57 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța S-a deschis circulația pe ambele sensuri ale Podului Cumpenei (foto+video)

ro

30 Oct, 2019 08:14 7180 Marime text

Veste bună pentru șoferi! Lucrările la podul Cumpenei au fost finalizate iar începând de astăzi șoferii pot circula pe ambele sensuri.

Pâna acum, circulația era restricționată, astfel că se circula exclusiv pe un singur sens.

Cât au costat lucrările de reabilitare

Câştigătoarea licitaţiei pentru repararea și modernizarea Pasajului Cumpenei este asocierea SC Mobitom - SC Siebol. Pentru acest proiect, municipalitatea a plătit 7.479.000 de lei.
 
Municipiul Constanţa a atribuit, pe data de 20 septembrie 2016, prin negociere directă, contractul „Dirigenţie de şantier pentru reparaţii capitale şi modernizarea Pasajului Cumpenei“ societăţii Design Concept Proiect SRL. Contractul constă în prestarea serviciului de dirigenţie de şantier pentru urmărirea şi verificarea execuţiei lucrărilor aferente obiectivului de investiţii „Reparaţii capitale şi modernizarea Pasajului Cumpenei“. Valoarea contractului atribuit este de 10.481,25 de lei (2.356,873 de euro).
 
Înfiinţată în 2013, Design Concept Proiect SRL are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Societatea este controlată de Alexandru-Florian Mălai şi Sorin Costel Mălai. Fiecare asociat deţine 50% din capitalul social. Administratorul firmei, care desfăşoară „activităţi de arhitectură“, este Mălai Sorin Costel.



Citește și:
Pasajul Cumpenei. Ultima sută de metri până la finalizarea lucrărilor. Ce mai este de făcut (galerie foto)

Se lucrează zi şi noapte! Când va fi gata Podul Cumpenei (galerie foto+video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii