Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:26 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bruxelles Frites, un nume pompos, potrivit fast food-ului ca mâzgăliturile de pe zid (galerie foto)

ro

12 Aug, 2011 00:35 7353 Marime text
restaurant_bruxelles_frittes_5.jpgDeşi se poate mândri cu o locaţie „de vis", pe Bulevardul Tomis nr.151, fast food-ul cu nume pompos, Bruxelles Frites, duce lipsă acută de clienţi şi nici la capitolul calitate nu stă prea bine.

Cu o reclamă luminoasă care se poate vedea de la sute de metri distanţă, fast food-ul oferă o privelişte dezolantă la o privire mai atentă. Pereţii blocului unde este amenajat Bruxelles Frites nu au scăpat de mâinile dibace ale puştilor care umblă cu spray-ul la ei, mâzgălind tot ce le stă în cale. Şi cum se pare că pe administratori nu i-a deranjat foarte tare acest lucru, la intrarea în local eşti întâmpinat de tot felul de însemne grafice, unele mai simpatice, altele, mai puţin plăcute ochiului. Nici cealaltă latură nu arată prea „fashion".

restaurant_bruxelles_frittes.jpgUn geam semistransparent, mâzgălit de aceiaşi artişti care au aranjat şi faţada, ascunde bucătăria fast food-ului, care miroase a orice altceva în afară de mâncare. În interior, localul este colorat într-un portocaliu strident, o aluzie, probabil, la culoarea aurie a cartofilor prăjiţi bine făcuţi... Contrar aşteptărilor, mirosul de carne de pui la rotisor şi de arome exotice lipseşte cu desăvârşire, semn că nu se găteşte prea des aici. Cei cu stomacul sensibil să se gândească de două ori înainte să-şi comande ceva. Ce-i drept, mâncarea a confirmat acest lucru: gustul trăda cele câteva ore de când fusese preparată. Pe de altă parte, porţile sunt generoase, iar preţurile sunt, să le spunem, de criză. O shaorma mare costă nouă lei, cea mică este şapte lei, la fel ca şi sniţelul, iar kebap-ul, hamburger-ul şi bagheta costă cinci lei fiecare. Fast food-ul oferă şi meniuri, precum Pollo parmegiano. Acesta include un sniţel, un piure, din fulgi, o salată şi o chiflă şi costă 12 lei. Oferta include şi salate, la trei, şase şi nouă lei, şi câteva sortimente de pizza, care costă între zece şi 15 lei. Cafeaua este doi lei, dar nu vă aşteptaţi să savuraţi vreo cafea italiană...

Fast food-ul funcţionează pe societatea Bruxelles Milles Frites SRL, avându-l ca unic acţionar şi administrator pe Adrian Militaru. Spaţiul a fost închiriat la data de 5 ianuarie 2009, pentru o perioadă de un an, dar nu se precizează dacă a fost prelungit contractul de închiriere.

Bruxelles Frites primeşte două stele.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii