Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:46 21 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cuptoare şi aparat pentru kebab Bunurile Bruxelles Milles Frites SRL, scoase la licitaţie de Fiscul din Constanţa, pentru a doua oară

ro

22 Nov, 2016 00:00 1127 Marime text
Pentru cei care se gândesc să îşi deschidă o afacere în alimentaţia publică, de tip fast food, sau cei care vor să îşi extindă afacerea pot profita de licitaţiile organizate de Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice (DGRFP) Galaţi pentru a cumpăra la preţuri mai mici diferite echipamente. DGRFP organizează a doua licitaţie publică pentru valorificarea bunurilor mobile ale societăţii debitoare Bruxelles Milles Frites SRL. Printre bunurile scoase la licitaţie se numără un cuptor pentru pizza, un aparat pentru kebab, o instalaţie GPL, un aparat sandwich panini dublu, o vitrină caldă pentru patiserie, o vitrină rece pentru patiserie, o vitrină pentru pizza şi o ladă frigorifică.
 
Pentru că la prima licitaţie, de pe 10 noiembrie, nicio societate nu s-a arătat interesată de achiziţionarea bunurilor societăţii Bruxelles Milles Frites SRL, DGRFP organizează a doua licitaţie, cu preţuri mai mici, reduse cu 25% faţă de prima. Cea de-a doua procedură pentru valorificarea bunurilor mobile ale debitorului Bruxelles Milles Frites SRL va avea loc pe 8 decembrie 2016, ora 13.00, în Constanţa, pe bulevardul Tomis nr. 312A. Printre bunurile mobile ale debitorului Bruxelles Milles Frites SRL care urmează să fie valorificate se numără: un cuptor pentru pizza, producător Mec Italia, la preţul de 1.110 de lei, un aparat pentru kebab, producător Pimak, la preţul de 1.252,50 de lei, o instalaţie GPL, montată pe un autoturism, la preţul de 270 de lei, un aparat pentru sandwich panini dublu, la preţul de 442,50 de lei, o vitrină caldă pentru patiserie 160 L, model RTR, capacitate 160 de litri, la preţul de 645 de lei, o vitrină rece pentru patiserie 160 L, la preţul de 1.282,50 de lei, o vitrină pentru pizza la preţul de 997,50 de lei, o ladă frigorifică Zanussi 260L, la preţul de 525 de lei. Cei interesaţi de cumpărarea bunurilor sunt invitaţi să prezinte, până la termenul de vânzare, dovada plăţii de participare, reprezentând 10% din preţul de pornire a licitaţiei.

Cine deţine Bruxelles Milles Frites SRL 

Cu sediul social în municipiul Constanţa, strada Cetăţii, firma a fost înfiinţată în anul 2009. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Asociat unic şi administrator este Marian Militaru, născut pe 15.08.1965, în Constanţa. Bruxelles Milles Frites SRL se ocupă de restaurante.

Citeşte şi:

Bunurile mobile ale unui fast food, valorificate de AJFP Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii