Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:32 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Despre treceri de pietoni, trotuare, intersecţii semaforizate Directorul Confort Urban, chemat la raport de Comisia de Urbanism a CLM Constanţa

ro

26 Jul, 2017 00:00 3335 Marime text
Consilierii locali din cadrul Comisiei nr. 2 - de organizare şi dezvoltare urbanistică, realizarea lucrărilor publice, protecţia mediului înconjurător, conservarea monumentelor istorice şi de arhitectură au votat, ieri, la solicitarea consilierului PNL Mihaela Andrei, o solicitare prin care cer prezenţa la şedinţa următoare a comisiei a directorului sau a unui reprezentant al Confort Urban.
 
Motivul solicitării este discutarea mai multor teme privind amenajarea teritoriului (treceri de pietoni, trotuare, intersecţii semaforizate) şi în special modul în care este utilizat bugetul societăţii al cărei unic acţionar este Consiliul Local Municipal, precum şi planul de lucrări până la sfârşitul acestui an.
 
„În calitate de consilieri, vrem să ştim şi noi cum vor gestiona cei de la Confort Urban bugetul aprobat, spre ce direcţii de investiţii se îndreaptă banii. Trotuarele sunt în continuare distruse sau ciobite, la fel şi multe sensuri giratorii. Totodată, trebuie să se găsească o soluţie rapidă pentru fluidizarea traficului pe strada Soveja, în zona centrului comercial, acel scuar montat acolo creează dificultăţi atât şoferilor, cât şi pietonilor“, a precizat iniţiatorul acestei discuţii cu reprezentanţii Confort Urban, consilierul local Mihaela Andrei.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Cetatean 26 Jul, 2017 00:57 Face-ti ceva si pe Bratianu intre semaforul de la Gara si Cora nu exista nici o posibiltate de intoarcere !!! Chiar nu se poate intrerupe linia sau un giratoriu pe o distanta de 2 km ??