Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:25 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Directorul Muzeului Național al Unirii Alba Iulia conduce Comisia de evaluare anuală a lui Aurel Mototolea, managerul MINAC (DOCUMENT)

ro

25 Feb, 2024 17:00 884 Marime text
  • La evaluarea aferentă anului 2022, Mototolea a obținut nota 10 la ambele probe -  analiza raportului de activitate şi a referatelor și susţinerea raportului de activitate în cadrul unui interviu
 
 
Aurel Mototolea, manager Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța se pregătește de evaluare anuală.

Președintele CJC, Mihai Lupu a emis dispoziția cu nr.295 privind aprobarea Regulamentului de organizare și desfășurare a evaluării managementului Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța, pe anul 2023 și a Comisiei pentru evaluarea managerului Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța.

Comisia pentru evaluarea managerului Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța, pe anul 2023, care va funcționa are următoarea componență: Preşedinte: Rustoiu Gabriel Tiberiu – Director General - Muzeul Național al Unirii Alba Iulia iar membri:Ramona Maria Mocanu – manager – Muzeul Județean ,,Ștefan cel Mare” Vaslui; Valeria Matica – Inspector – Compartimentul Comunicare, Protocol și Organizare Evenimente, Consiliul Județean Constanța; Alina Ciorbagiu (membru supleant)– Inspector, Compartiment Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate.

Comisia de soluționare a contestațiilor, va funcționa în următoarea componență: Preşedinte: Sorin - Cristian Ailincăi– Director/Manager – Institutul de Cercetări Eco-Muzeale „Gavrilă Simion” Tulcea și membri: Vlad Florin – manager – Muzeul Județean Ialomița; Monica Cristina Caterinici– Director Executiv – Direcția de Turism și Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate; Liliana Dumitru (membru supleant) - Inspector, Compartiment Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate, Direcția de Turism și Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate.
Din Secretariatul Comisiei pentru evaluarea managerului Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța, fac parte: Daniela Miroiu – Inspector, Serviciul Resurse Umane, Salarizare; Elena Magiru (membru supleant) - Inspector, Serviciul Resurse Umane Salarizare; Irina Costencu – Inspector, Compartiment Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate; Violeta Acsinte (membru supleant) - Inspector, Compartiment Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate; Cosmin Lefter - Inspector, Direcţia Generală Economico Financiară; Irina Tănasă (membru supleant) – Consilier, Direcţia Generală Economico Financiară; Georgiana Stoian– Inspector, Direcţia Generală de Administraţie Publică şi Juridică și Raluca Sorescu (membru supleant) - Inspector, Direcţia Generală de Administraţie Publică şi Juridică.

Evaluarea managementului se va desfăşura conform următorului calendar:

a) 01 – 08 martie 2024, întocmirea referatelor-analiză de către secretariatul comisiei;
b) 11 – 21 martie 2024, analiza raportului de activitate şi a referatelor - analiză de către comisia de evaluare;
c) 22 martie 2024, susţinerea raportului de activitate de către manager în cadrul unui interviu;
d) aducerea la cunoștința managerului a rezultatului evaluării, a notei şi a concluziilor raportului
întocmit de comisia de evaluare, în termen de 24 de ore de la încheierea procedurii de evaluare, conform art. 41 alin. (3) din ordonanţa de urgenţă;
e) depunerea contestaţiilor, în termen de 3 zile lucrătoare de la data comunicării rezultatului;
f) comunicarea rezultatelor finale ale evaluării, prin afişare pe site-ul autorităţii, în termen de 24 de ore de la expirarea termenului în care pot fi depuse contestaţii sau, după caz, de la data soluţionării acestora.
 
Evaluarea anuală vizează realizarea obligaţiilor asumate prin contractul de management în raport cu resursele financiare alocate în anul 2023 (stabilită în contractul de management) şi prevederile sale se aplică de la 01 ianuarie 2023 până la 31 decembrie 2023.

Evaluarea managementului este organizată în două etape, astfel:
a) prima etapă: analiza raportului de activitate întocmit de managerul Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța;
b) a doua etapă: susţinerea raportului de activitate de către manager în cadrul unui interviu,
desfăşurat la sediul autorităţii (Consiliul Județean Constanța din Bulevardul Tomis nr. 51), conform deciziei autorităţii.
 
În situaţia în care în cadrul evaluarii se înregistrează diferenţe mai mari de 2 puncte între notele acordate de membrii comisiei de evaluare, se va relua notarea. Procedura notării se reia ori de câte ori există diferenţe mai mari de 2 puncte între notele acordate de membrii comisiei de evaluare, pentru fiecare etapă în parte.
 
În cazul în care nota finală se situează sub 7, rezultatul evaluării este considerat nesatisfăcător.
 
Rezultatul evaluării, nota finală şi concluziile raportului întocmit de comisie sunt aduse la cunoştinţa managerului, în scris, în termen de 24 de ore de la încheierea procedurii de evaluare.
 
Membrii comisiei de evaluare, membrii comisiei pentru soluţionarea contestaţiilor, precum şi membrii secretariatului vor beneficia, conform art. 52 din ordonanţa de urgenţă, de o indemnizaţie în cuantum de 10% din indemnizaţia ordonatorului principal de credite, precum şi de decontarea cheltuielilor de transport, cazare şi diurnă, după caz, plătite din bugetul autorităţii, pe baza unor contracte civile conform prevederilor Codului civil.
 
Facem mențiunea că la evaluarea aferentă anului 2022, Aurel Mototolea a obținut nota 10 la ambele probe -  analiza raportului de activitate şi a referatelor și susţinerea raportului de activitate în cadrul unui interviu.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Când are loc și cine face parte din comisia de evaluare anuală a Leliei Rus Pîrvan, managerul Muzeului de Artă Constanţa? (DOCUMENT)

Ce notă a obținut la evaluarea anuală managerul Muzeului de Istorie și Arheologie Constanța? (DOCUMENT)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii