Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:34 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lansare de carte în comunitatea grecească Jean Constantin, Hristu Nicolaide, Cornel Stavru şi Gheorghe Vitanidis formează „careul de aşi“

ro

04 Aug, 2014 00:00 5778 Marime text
lansare de carte in comunitatea de greci jean constantin hristu nicolaide cornel stavru si gheorghe vitanidis
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Românul 10 Aug, 2014 16:14 Această manifestare și-a propus să omagieze patru valori ale Comunității grecești din Constanta. A face afirmatii de felul acesta, inseamna a jigni oamenii care în loc sa stea in vacanta, aleg sa munceasca pentru a promova cultura. Grecii au inventat democratia, ei ne-au lasat mostenirea de a vorbi in libertate. Masacarade sunt comentariile postate
  • Decebal 10 Aug, 2014 16:06 Grecii au adus democratia. Ei ne-au invatat ca e bine sa alegem! Nu vad de ce trebuie sa dam cu noroi in manifestarile culturale!
  • Decebal 10 Aug, 2014 15:57 Coană Mărie te apucași de strâmbe în postul Sf. Mării, când teoretic ar trebui să fim mai buni. Dacă nu erau grecii acum mai bine de 2000 de ani, nu mai exista conceptul de democrație și ne mâncam între noi. Dacă ai fi trait intr-o dictatură, mai postai comentarii?
  • maria 09 Aug, 2014 17:40 Sub pretextul lansarii de carte,de fapt este o intrunire mascata a organizatiei PMP Constanta,condusa de dl Antoniadis. Participa dl.Diaconescu. Nu putem fi de acord cu asemenea practici de implicare a comunitatii grecesti in aciuni politice.
  • maria 09 Aug, 2014 17:34 aceasta lansare nu este,din pacate,decit o mascarada ; sub acest pretext , de fapt este o intilnire a organizatiei PMP constanta;participa dl Diaconescu,la invitatia presedintelui PMP,dl Antoniadis; este regrtabil ca este atrasa in jocuri politice comunitatea greaca din Constanta. Nu etse prima data, cind,sub pretextul unor actiuni culturale, de fapt erau intruniri politice.Nu putem fi de acotd cu asemenea stratageme de doi lei.