Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:09 13 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce achiziție a făcut Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” înainte de evenimentul „Zilele Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret Jean Constantin - 6 ani de la inaugurare” (DOCUMENTE)

ro

19 Apr, 2024 17:00 851 Marime text
 • Reamintim că în perioada 20 – 23 aprilie 2024, Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” organizează evenimentul „Zilele Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret Jean Constantin - 6 ani de la inaugurare”
 • Programul organizat cu ocazia aniversării a 6 ani de la inaugurarea Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” este unul variat și captivant, urmând să debuteze sâmbătă, 20 aprilie 2024, de la ora 11:00, cu spectacolul oferit de Magicianul Robert Tudor
 
Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” și firma Arasound SRL au bătut palma pentru un contract de 12.600 de lei (echivalentul a peste 2.500 de euro).
 
Atribuit prin cumpărare directă, contractul prevede achiziția de servicii de sonorizare, video și lumini pentru spectacolele „Zilele Centrului – 6 ani de la inaugurare”.
 
Detaliat, echipamentele și serviciile constă în:
 • VIDEO Ecran led 2m/3m portrait pp 3.9mm cu support
 • procesor si conectica x2 buc
 • Camera video cu trepied
 • SUNET Riser
 • scena 5/2m la h 0.4m
 • Monitor sunet 500w
 • Sistem sonorizare complet 10kw
 • Set conectica CAT7 LUMINI
 • Follow spot hmi1200
 • Moving Head wash 19x40w x6 buc
 • Stroboscop led 2200w x6 buc
 • Masina ceata Tour-Hazer x2 buc
 • Transport Operator camera
 • Operator follow-spot
 • Tehnician instalare/dezinstalare x3 persoane
 • Transport, instalare, dezinstalare
 
Anunțul atribuirii a fost publicat în SEAP la data de 18 aprilie 2024.
 
Despre Arasound SRL
 
Conform termene.ro, Arasound SRL are ca obiect de activitate „activități suport pentru interpretare artistică (spectacole)”. Societatea funcționează din noiembrie 2002 și are sediul pe strada Albatros nr. 21, satul Poiana, județul Constanța.
 
Asociat unic și administrator este Florin Simion. Potrivit termene.ro, el mai figurează în Agrosim Cereal SRL (radiată).
 
Arasound SRL a raportat pentru anul 2022 o cifră de afaceri egală cu 6.112.960 de lei, un profit egal cu 2.956.214 lei și 12 salariați.
 
Licitatiapublica.ro arată că societatea are adjudecate 101 cumpărări directe la nivel național și 76 la nivelul județului Constanța. Primul contract a fost încheiat cu Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, la data de 8 mai 2018.
 
Toate cumpărările directe ale firmei Arasound SRL, încheiate cu autorități contractante din județul Constanța, pot fi consultate în secțiunea „DOCUMENT”.
 
„Zilele Centrului – 6 ani de la inaugurare”
 
Reamintim că în perioada 20 – 23 aprilie 2024, Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” organizează evenimentul „Zilele Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret Jean Constantin - 6 ani de la inaugurare”.
 
Momentul aniversar - împlinirea a 6 ani de când Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret (CMEPT) „Jean Constantin” și-a deschis oficial porțile pentru spectatorii de la malul mării, delectându-i, aproape zi de zi, cu evenimente cinematografice, educative și cultural-artistice de anvergură - va fi marcat, în luna aprilie, printr-o suită de manifestări pentru toate gusturile și pentru toate vârstele.
 
Programul organizat cu ocazia aniversării a 6 ani de la inaugurarea Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” este unul variat și captivant, urmând să debuteze sâmbătă, 20 aprilie 2024, de la ora 11:00, cu spectacolul oferit de Magicianul Robert Tudor. Celebrul iluzionist adorat mai ales de micul public va aduce în sala de spectacole un show unic, plin de mister și magie.
 
După-amiaza zilei de sâmbătă, 20 aprilie 2024, îi este dedicată marelui actor Jean Constantin, o legendă a comediei românești, artist ale cărui filme sunt vizionate și astăzi, cu plăcere, de cinefilii de toate vârstele. Astfel, iubitorii de umor autentic românesc sunt așteptați să se amuze copios vizionând filmele din mini-serialul Brigada diverse, după cum urmează: 20 aprilie, ora 14:00 - „B.D. intră în acțiune”, ora 16:00 - „B.D. în alertă!” și ora 18:00 - „B.D. la munte și la mare”. Intrarea publicului este liberă!
 
Duminică, 21 aprilie 2024, cinefilii sunt așteptați din nou în sala mare a CMEPT „Jean Constantin”, pentru a urmări cele mai noi producții cinematografice ale momentului.
 
Una dintre surprizele suitei de manifestări aniversare - 6 ani de la inaugurarea CMEPT „Jean Constantin” - este un show muzical extraordinar, care îl va readuce pe scena de la malul mării pe inegalabilul artist Ștefan Bănică. Doritorii sunt invitați marți, 23 aprilie 2024, ora 19:00, la un Concert Ștefan Bănică ce promite o atmosferă de neuitat, cu dans, muzică live și hit după hit.
 
Evenimentele aniversare vor fi completate de o expoziție de fotografie organizată în foaierul CMEPT „Jean Constantin”, unde publicul va putea admira imagini din trecut cu cinematograful, cât și cu artiștii care i-au trecut pragul, de-a lungul timpului.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” se pregătește de 1 iunie. A închiriat scenă, ecran led, suntet și lumini. Iată pentru ce sumă (DOCUMENTE)

Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” Aproximativ 13.000 de euro cheltuiți pentru spectacolul lui Horia Brenciu (DOCUMENT)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii